BRUILOFT | OUDE STADHUIS | RIDDERHOFSTAD RHIJNAUWEN - Bruidsfotograaf Utrecht

BRUILOFT | OUDE STADHUIS | RIDDERHOFSTAD RHIJNAUWEN

BRUILOFT | OUDE STADHUIS | RIDDERHOFSTAD RHIJNAUWEN

BRUILOFT IN UTRECHT EN BUNNIK

Als Bruidsfotograaf Utrecht is een bruiloft in Utrecht natuurlijk echt een thuiswedstrijd. En Utrecht is zo mooi dus is het iedere keer weer genieten. Zo mocht ik de bruiloft van J&M vastleggen samen met hun twee kinderen. In een stoere leger jeep komen ze aan bij het Oude Stadhuis van Utrecht waar familie en vrienden op hen wacht. In de Kleine Zaal wordt de ceremonie gehouden. De inrichting van het trouwzaaltje is door de Nederlandse ontwerper Jurgen Bey gedaan, met thema’s liefde, gezin en huiselijk geluk. Details en knipogen naar vroeger zijn daar te zien. De laatste grote verbouwing van het stadhuis – in 2000 – is gedaan door architect Miralles. (Op dit moment wordt het alweer verbouwd.)

BADEENDJES

We lachen veel tijdens de leuke ceremonie en direct daarna vertrekt het hele gezelschap te voet via de Neude naar de Oudegracht waar een rondvaartboot van Schuttevaer op hen wacht. Samen met vele badeendjes varen ze de Gracht af, langs de werkkelders, de Domtoren en via het Ledig Erf richting Stadion Galgenwaard en verder. Ik, als fotograaf, reis aan de kade met ze mee, wat geweldige plaatjes oplevert.

RIDDERHOFSTAD RHIJNAUWEN

Na een tocht over de Kromme Rijn komt de “Nijntje-boot” aan bij Rhijnauwen – Bunnik en worden ze ontvangen door vele vrienden, collega’s en klasgenoten. Bij Ridderhofstad Rhijnauwen – ook wel Stayokay Utrecht-Bunnik genoemd- mag de champagnefontein gevuld worden! Wat een spectaculair gezicht met al die bubbels. Er wordt getoost, gegeten en vooral ook genoten van elkaar én het schitterende weer.

MIJN MOOIE STAD

J&M, nogmaals dank dat ik erbij aanwezig mocht zijn. Ik wens jullie samen heel erg veel geluk, met de kinderen. Zo fijn om in mijn mooie stad – en omgeving – deze reportage te mogen maken op zo’n prachtige dag. Dank jullie wel!

Ga jij trouwen in Utrecht en zoek je een fotograaf die deze herinnering goed kan vastleggen? Tarieven voor onze reportages vind je hier. Stuur ons een berichtje en we plannen een kennismakingsgesprek!

Dit wil ik ook!

 

Trouwen in Utrecht en Bunnik  Trouwen in Utrecht en Bunnik  Trouwen in Utrecht en Bunnik  Trouwen in Utrecht en Bunnik  Trouwen in Utrecht en Bunnik  Trouwen in Utrecht en Bunnik  Trouwen in Utrecht en Bunnik  Trouwen in Utrecht en Bunnik  Trouwen in Utrecht en Bunnik  Trouwen in Utrecht en Bunnik  Trouwen in Utrecht en Bunnik  Trouwen in Utrecht en Bunnik  Trouwen in Utrecht en Bunnik  Trouwen in Utrecht en Bunnik  Trouwen in Utrecht en Bunnik  Trouwen in Utrecht en Bunnik  Trouwen in Utrecht en Bunnik  Trouwen in Utrecht en Bunnik  Trouwen in Utrecht en Bunnik  Trouwen in Utrecht en Bunnik    Trouwen in Utrecht en Bunnik  Trouwen in Utrecht en Bunnik  Trouwen in Utrecht en Bunnik  Trouwen in Utrecht en Bunnik  Trouwen in Utrecht en Bunnik  Trouwen in Utrecht en Bunnik  Trouwen in Utrecht en Bunnik  Trouwen in Utrecht en Bunnik  Trouwen in Utrecht en Bunnik  Trouwen in Utrecht en Bunnik  Trouwen in Utrecht en Bunnik  Trouwen in Utrecht en Bunnik  Trouwen in Utrecht en Bunnik  Trouwen in Utrecht en Bunnik  Trouwen in Utrecht en Bunnik  Trouwen in Utrecht en Bunnik  Trouwen in Utrecht en Bunnik  Trouwen in Utrecht en Bunnik  Trouwen in Utrecht en Bunnik  Trouwen in Utrecht en Bunnik  Trouwen in Utrecht en Bunnik  Trouwen in Utrecht en Bunnik  Trouwen in Utrecht en Bunnik  Trouwen in Utrecht en Bunnik  Trouwen in Utrecht en Bunnik  Trouwen in Utrecht en Bunnik  Trouwen in Utrecht en Bunnik  Trouwen in Utrecht en Bunnik  Trouwen in Utrecht en Bunnik

Dit wil ik ook!