Trouwen in Bennekom (Blog) | Bruidsfotograaf Heleen Klop

BRUILOFT | BENNEKOM | JOLINDE & BAS

BRUILOFT | BENNEKOM | JOLINDE & BAS

TROUWEN IN BENNEKOM

Eindelijk… het is zover. Jolinde en Bas trouwen in het midden van het land. Een paar maanden eerder hebben we al een LoveShoot gemaakt in de bossen van Bennekom dus we kennen elkaar al wat beter. Deze grote dag begint bij Jolinde’s ouderlijk huis in Bennekom. Samen met haar moeder kleedt zij zich om. Een van de mooie details was haar tasje. Deze is nog van haar oma geweest. Details maken het speciaal, zo’n dag. Samen met andere familieleden maakt zij zich klaar voor de komst van Bas. Deze arriveert in een stoere zilver kleurige Maserati. Na het het begroeten van iedereen belt hij, enigszins nerveus, aan bij Jolinde. Wat zijn ze blij elkaar te zien. Ze hebben erg veel zin in deze dag. Want vandaag trouwen ze in Bennekom.

FOTO’S BIJ KASTEEL DOORWERTH

Na hun begroeting en een uitgebreide lunch vertrekken we in verband met het weer direct naar een binnenlocatie voor de bruidsreportage. In Kasteel Doorwerth kunnen we terecht, al moeten we rekening houden met een paar andere bruidsparen. Heerlijk om door een kasteel te dwalen op zoek naar het mooiste licht. Maar gelukkig werd het buiten toch ook nog droog!

TROUWCEREMONIE IN DE KERK

Na terugkomst maken we de groepsfoto’s, in de buurt van het huis want een grote bui dreigde en daarna vertrekken we naar het restaurant ’t Gesprek in Wageningen. Een paraplu van de parkeerplaats naar het restaurant is geen overbodige luxe. De regen is los gebarsten en houdt die dag niet meer op. Na een heerlijk diner vertrekken we naar de Alexanderkerk in Bennekom voor de trouwplechtigheid. Het bruidspaar krijgt daar tijdens de dienst de zegen van de dominee en nu zijn ze ook voor de kerk getrouwd.

Lieve Bas & Jolinde, dank jullie wel dat ik jullie fotograaf mocht zijn op deze mooie dag. Heel veel geluk samen, bij alles wat jullie gaan doen!

Ga jij trouwen en wil je trouwfoto’s met de wow-factor? Laten we kennismaken! Tarieven voor onze reportages vind je hier. Stuur ons een berichtje en we gaan samen op pad!

Dit wil ik ook!

 Bruiloft in Bennekom jurk  Bruiloft in Bennekom  Bruiloft in Bennekom  Bruiloft in Bennekom  Bruiloft in Bennekom  Bruiloft in Bennekom  Bruiloft in Bennekom  Bruiloft in Bennekom  Bruiloft in Bennekom aankomst bruidegom  Bruiloft in Bennekom aankomst bruidegom  Bruiloft in Bennekom  Bruiloft in Kasteel Doorwerth  Bruiloft in Kasteel Doorwerth  Bruiloft in Kasteel Doorwerth  Bruiloft in Kasteel Doorwerth  Bruiloft in Kasteel Doorwerth  Bruiloft in Kasteel Doorwerth  Bruiloft in Kasteel Doorwerth  Bruiloft in Kasteel Doorwerth  Bruiloft in Kasteel Doorwerth  Bruiloft in Kasteel Doorwerth  Bruiloft in Kasteel Doorwerth  Bruiloft in Kasteel Doorwerth  Bruiloft in Kasteel Doorwerth  Bruiloft in Kasteel Doorwerth  Bruiloft in Kasteel Doorwerth  Bruiloft in Kasteel Doorwerth  Trouwen in Bennekom  Trouwen in Bennekom  Trouwen in Bennekom  Trouwen in Bennekom  Trouwen in de kerk  Trouwen in de kerk  Trouwen in de kerk  Trouwen in de kerk  Trouwen in de kerk   Trouwen in de kerk  Trouwen in de kerk  Trouwen in de kerk  Trouwen in de kerk

 

Dit wil ik ook!