Eenvoudig Trouwen - Bruidsfotograaf Utrecht

Eenvoudig Trouwen

 

Bruidsfotografie Utrecht

019 Trouwen Op Strand Terschelling
028 Trouwen Op Terschelling
026 Trouwen Op Terschelling

VOOR KLEINE BRUILOFTEN EN GEREGISTREERD PARTNERSCHAP

Ook als je klein trouwt wil je prachtige foto’s van dit bijzondere moment. Dus of je nu snel bij het stadskantoor van Utrecht trouwt, in het Maximápark met een klein gezelschap of ergens anders in Utrecht: wij leggen jullie ja-woord vast. Juist een bescheiden ceremonie is bijzonder, persoonlijk en intiem. Kijk voor ons recente werk op de blog. Wil je een volledige trouwdag? Bekijk dan deze bruidsfotografie pagina.

Heleen & Wim

Bruidsfotograaf Utrecht Wim Blom en Heleen Klop

 

Onze werkwijze

068 Promotiemateriaal

 

HELEEN KLOP bruidsfotograaf Utrecht

KLEIN EN INTIEM

Soms wil je niet een hele trouwdag maar juist je liefde klein en intiem vieren. Misschien zelfs met enkel je getuigen op de ronde bank in het Stadskantoor van Utrecht. Hoe je het ook viert, het blijft een feestelijk moment en daar wil je later nog eens naar terugkijken. Daarom hebben wij een pakket dat hier perfect bij aansluit. Eenvoudig Trouwen van Bruidsfotograaf Utrecht is er speciaal voor de kleine en intieme trouwpartijen. 

TWEE UUR EN 60 DIGITALE FOTO’S

Hoe jullie de 2 uur van de reportage invullen bepalen jullie zelf. Sommige ceremonies zijn kort en dan is er meer tijd voor een reportage én ook nog voor een paar groepsfoto’s. Andere ceremonies duren iets langer – 45 minuten – en dan krijg je daarna foto’s van de felicitaties en een shoot in de stad. Het is aan jullie.

PURE ECHTE EMOTIES

Echte emoties en bijzondere momenten op de foto’s, vooral jezelf kunnen zijn en persoonlijk contact: dat is de rode draad in onze bruidsreportages en dat zie je terug, ook in onze kleine pakket. Eerlijk, ongeposeerd en echt! Dat is toch het allermooiste. We leggen dit dolgraag samen met jullie vast.

 

Trouwen bij Greenvillage Nieuwegein
Eenvoudig Trouwen Reportage Utrecht park Oog in Al
Eenvoudig Trouwen In Utrecht

 

VOOR DE BRUILOFT

BRUIDSFOTO ONTWERP EBOOK

Al ver voor de bruiloft helpen we je met de voorbereidingen door middel van ons Bruidsfoto ontwerp eBook wat we je na boeking toesturen. Hierin vind je veel tips over het stylen van je huis met je trouwfoto’s en ook handige tips ter voorbereiding op je trouwdag. 

 

FOTO’S OP SCHAAL

We helpen je concreet nadenken over je foto’s. Welke ruimte zouden ze komen te hangen en waarom? We vragen je dan om 1-3 foto’s te maken van je muren zodat we je stijl kunnen leren kennen. Na de bruiloft ontvang je een voorstel op maat en zie je de foto’s op schaal op jouw muur.

MOMENT DESIGN ENQUETE

Je ontvangt een enquete waarin we onze Moment Design vragen stellen. Deze informatie gebruiken we subtiel in de fotosessie tijdens de bruiloft zodat de ervaring nog meer om jullie liefde draait.

Foto Collage Ontwerp Gids Preview
029 Wall Art Loveshoot
Wall Art Trouwen
005 Trouwen In Dordrecht 005

 

TIJDENS DE BRUILOFT

ECHTE MOMENTEN MET ECHTE EMOTIES

Met behulp van onze Moment Design technieken werken we met jullie samen tijdens de fotosessie. Jullie krijgen speelse vragen of grappige nadenkertjes waardoor wij echte momenten kunnen vastleggen.

GEEN STIJFHEID MAAR BEWEGING

Wat we niet doen is je vragen stijf naar de camera te kijken. We zorgen voor beweging en leuke dingen zodat je je nooit ongemakkelijk voelt en met een superfijn gevoel aan dit deel van je trouwdag terugdenkt.  

UTRECHT-KENNERS

Als echte Utrecht-kenners weten we alle unieke en speciale plekken in onze mooie stad en directe omgeving. Grachten, hofjes, binnentuinen, parken en ook mooie binnenlocaties bij slecht weer. Utrecht, daar ligt ons hart!

065 Bruidsreportage Utrecht
031 Bruidspaar Op Terschelling
046 Bruidsreportage Kasteel Amerongen
008 Trouwen Op Terschelling

 

NA DE BRUILOFT

SPETTERENDE PRESENTATIE

Na de bruiloft spreken we af wanneer jullie de foto’s willen zien. We plannen de Première waarbij jullie samen naar ons kantoor komen voor het bekijken van de foto’s voor de eerste keer. Wij zorgen voor een spetterende presentatie van jullie foto’s.

ALLES NAAR WENS OP MAAT GEMAAKT

Tijdens de Première bekijken jullie de foto’s en we bespreken de mogelijkheden voor het album. Ook laten we ons vrijblijvende voorstel voor jullie trouwfoto’s op jullie muur zien. Alles is meteen aan te passen. Je kunt gebruik maken van onze één-dags aanbieding van 20% bij het bestellen.

TOP LEVERANCIERS

Wij bestellen jouw gekozen foto’s en album(s) in de juiste verhoudingen, maten en materialen bij onze top leveranciers en zorgen dat het vakkundig ingepakt wordt afgeleverd. We maken voor onze wall art gebruik van innovatieve ophangsystemen zodat zelfs meerdere lijsten naast elkaar op één lijn hangen een peuleschil wordt.

010 Trouwen In Bussum
020 Trouwen In De Kas Dordrecht
056 Bruiloft Kijkduin

 

IN 3 STAPPEN NAAR FOTO’S AAN JULLIE MUUR

3 STAPPEN

Na de fotosessie gaan wij aan de slag om jouw foto’s te selecteren en te bewerken. Bekijk het filmpje hiernaast (1 min) hoe we dan in 3 simpele stappen de foto’s aan jouw muur krijgen, precies zoals jij het voor je ziet.

PAKKET EENVOUDIG TROUWEN

 
+ Kennismakingsgesprek via Skype of telefoon
+ 1 fotograaf
+ 2 uur fotografie
+ 60 Digitale bestanden
+ Online galerie met de foto’s
+ Alle foto’s individueel en met zorg nabewerkt in de HELEEN KLOP fotografen stijl
+ Inclusief btw, reistijd en reiskosten binnen Utrecht
+ Heldere en duidelijke communicatie via telefoon/email/whatsapp
+ Mini Album 15×15 krijg je van ons cadeau!

€ 575

Wil je meer dan 2 uur fotografie? Je kunt altijd extra uren bijboeken. We leggen van te voren alles helder vast in een overeenkomst zodat jullie precies weten waar je aan toe bent.

 

Uitbreidingen

+ Album in luxe box, 40 pagina’s v.a. € 600
+ Ouderalbum (kopie) á € 175
+ Mini Album met 24 pagina’s v.a. € 175
+ Extra spreads album á € 25

 • Vooraf zagen we best op tegen geposeerde foto’s, maar daar is bij Heleen geen sprake van. Heleen weet je heel goed op je gemak te stellen! Onze ervaring is dat we ons echt konden ontspannen. De fotoshoot was een van de hoogtepunten van onze dag. Wat hebben we een lol gehad en dat zie je terug in de foto’s! Niet geforceerd maar een pure weerspiegeling van de dag met echte emoties. Ook onze gasten waren onder de indruk. Ze stelt zich bescheiden op, is zeer leuk in de omgang (zeker ook met kids) en weet elk belangrijk moment zó mooi vast te leggen. Een absolute aanrader!
  Marcella en RuudEen absolute aanrader
 • We kunnen fantastisch op onze bruiloft terugkijken, mede dankzij Heleen en Wim. De eindresultaten zijn namelijk echt heel erg mooi geworden: kwalitatief hoogwaardige foto's en een geweldig album. Hier zullen we nog lang van genieten! Verder vonden we de werkwijze op de dag zelf heel erg prettig. Heleen en Wim zijn fijne mensen in de omgang, en weten een relaxte sfeer te creëren. Dit zie je terug in de foto's, waarop we continu heel ontspannen, open en vrolijk zijn, in plaats van statisch en geposeerd. Ze zorgen met hun vragen, opmerkingen en grappen tussendoor bovendien voor nog een heel aantal mooie extra herinneringen. Eén van de hoogtepunten was de Same Day Slideshow, waardoor de avondgasten al op het feest konden genieten van hoe we de dag hadden beleefd. Tot slot goed om te vermelden dat het contact voor- en achteraf erg soepel verliep. De afspraken waren duidelijk en werden goed nagekomen. Ook werd de première van de foto's erg leuk ingekleed met een mooi filmpje. Kortom: wij zijn heel erg positief. Dank Heleen en Wim!
  Merel en Maarten
 • Heleen paste zich makkelijk aan, aan de nieuwe omgeving, aan vreemde mensen, op onze bruiloft. Zij past hierdoor in elke situatie. Zij stelde zich onopvallend op, zodat niemand bewust heeft hoeven poseren en de meest spontane foto’s kunnen worden gemaakt. Heleen is een enorm enthousiast en flexibel persoon die je er makkelijk bij kunt hebben!
  Jorieke en BartHeleen is enorm enthousiast en flexibel
 • Heleen heeft van onze bruiloft een prachtig verslag en album gemaakt. Ze is zeer prettig in de omgang. Heleen heeft onze wensen heel goed begrepen. Haar interpretatie sloot exact aan bij onze beleving. We hebben haar vrijwel geheel de vrije hand gegeven en dat heeft ze volledig waar weten te maken in een prachtig resultaat.
  Maurice en Esther
 • Heleen is een hele fijne en professionele fotograaf. Wij zijn als stel niet erg fan van het maken van foto’s en waren bang dat wij tijdens onze bruiloft vanwege de spanning te geposeerd zouden overkomen. Niets is minder waar. Heleen heeft onze insteek van nonchalant en écht goed begrepen en weten te vertalen in een geweldig fotoboek. Super!
  Annelies en MarcHeleen begreep ons precies
 • Heleen pakt in haar foto’s de sfeer zonder zelf op de voorgrond te treden. Zowel de kwaliteit van haar werk als de manier waarop ze gepresenteerd werden, waren elke keer een cadeau.
  Carolien en JoostElke keer weer een cadeau

 

Wil je weten hoe een betaalbare trouw-reportage eruit ziet? Je ziet het hier: