Eenvoudig Trouwen - Bruidsfotograaf Utrecht

Eenvoudig Trouwen

 

Bruidsfotografie Utrecht

Trouwen In Dordrecht
039 Eenvoudig Trouwen Utrecht Mariaplaats
Eenvoudig Trouwen Reportage Utrecht park Oog in Al

VOOR KLEINE BRUILOFTEN EN GEREGISTREERD PARTNERSCHAP

Ook als je klein trouwt wil je prachtige foto’s van dit bijzondere moment. Dus of je nu snel bij het stadskantoor van Utrecht trouwt, in het Maximápark met een klein gezelschap of ergens anders in Utrecht: wij leggen jullie ja-woord vast. Juist een bescheiden ceremonie is bijzonder, persoonlijk en intiem. Kijk voor ons recente werk op de blog. Wil je een volledige trouwdag? Bekijk dan deze bruidsfotografie pagina.

Heleen & Wim

Bruidsfotograaf Utrecht Wim Blom en Heleen Klop

 

Onze werkwijze

Luxe Album met Box

 

HELEEN KLOP bruidsfotografen Utrecht

KLEIN EN INTIEM

Soms wil je niet een hele trouwdag maar juist je liefde klein en intiem vieren. Misschien zelfs met enkel je getuigen op de ronde bank in het Stadskantoor van Utrecht. Hoe je het ook viert, het blijft een feestelijk moment en daar wil je later nog eens naar terugkijken.Eenvoudig Trouwen van Bruidsfotograaf Utrecht sluit daar helemaal op aan, speciaal voor de kleine en intieme trouwpartijen. 

TWEE UUR EN 60 DIGITALE FOTO’S

Hoe jullie de 2 uur van de reportage invullen bepalen jullie zelf. Sommige ceremonies zijn kort en dan is er meer tijd voor een reportage én ook nog voor een paar groepsfoto’s. Andere ceremonies duren iets langer – 45 minuten – en dan krijg je daarna foto’s van de felicitaties en een shoot in de stad. Het is aan jullie.

PURE ECHTE EMOTIES

Echte emoties en bijzondere momenten op de foto’s, vooral jezelf kunnen zijn en persoonlijk contact: dat is de rode draad in onze bruidsreportages en dat zie je terug, ook in onze kleine pakket. Eerlijk, ongeposeerd en echt! Dat is toch het allermooiste. We leggen dit dolgraag samen met jullie vast.

 

Geregistreerd Partnerschap | Eenvoudig Trouwen | Utrecht
Eenvoudig Trouwen In Utrecht
Eenvoudig Trouwen Utrecht Griftpark in de regen

 

VOOR DE BRUILOFT

BRUIDSFOTO ONTWERP EBOOK

Voor de bruiloft helpen we je door je ons Bruidsfoto ontwerp eBook toe te sturen na boeking. Hierin vind je veel tips en ideeën over het stylen van je huis met je foto’s en ook staan er handige tips in ter voorbereiding op je trouwdag.

FOTO’S OP SCHAAL

We helpen je met je foto’s. In welke ruimte komen ze te hangen en waarom? We vragen je om 1-3 foto’s te maken van je muren op te sturen zodat we je stijl beter leren kennen. Na de bruiloft ontvang je een voorstel op maat en zie je de foto’s op jouw muur.

MOMENT DESIGN VRAGENLIJST

Je ontvangt een vragenlijst waarin we onze Moment Design vragen stellen. Deze informatie gebruiken we subtiel in de fotosessie tijdens de bruiloft zodat de ervaring nog meer om jullie draait.

Foto Collage Ontwerp Gids Preview
Wall Art Beach Wedding
Wall Art Loveshoot
Eenvoudig Trouwen Reportage Utrecht De Munt

 

TIJDENS DE BRUILOFT

ECHTE MOMENTEN

Juist met behulp van onze Moment Design techniek lukt het ons om spontane en echte beelden te creëren. Met leuke, speelse vragen of grappige nadenkertjes dagen we jullie uit waardoor wij echte momenten kunnen vastleggen.

BEWEGING IN JE FOTO

We vragen je niet de hele tijd in de lens te kijken en te lachen. We zorgen voor actie en beweging en jullie vertellen elkaar leuke dingen zodat je je niet ongemakkelijk voelt. Je hele trouwdag wordt geweldig, maar de fotosessie is daardoor echt wel heel bijzonder.

UTRECHT-KENNERS

Als echte Utrecht-kenners weten we alle unieke en speciale plekken in onze mooie stad en directe omgeving. Grachten, hofjes, binnentuinen, parken en ook mooie binnenlocaties bij slecht weer. Utrecht, daar ligt ons hart!

065 Bruidsreportage Utrecht
031 Bruidspaar Op Terschelling
040 Eenvoudig Trouwen Amersfoort
Trouwen In Zwartwit

 

NA DE BRUILOFT

KNALLENDE PRESENTATIE

Na de bruiloft selecteren en optimaliseren we jullie foto’s. We plannen de Première in waarbij jullie vanuit jullie luie stoel de foto’s voor de eerste keer kunnen bekijken. Wij zorgen voor een knallende presentatie van jullie foto’s en laten zien hoe de foto’s bij jullie aan de muur eruit kunnen zien.

INTERESSE IN EEN ALBUM

Tijdens de Première bekijken jullie de foto’s en als jullie dat willen kunnen we de mogelijkheden voor een album bespreken. Dat kan ook bij ons op kantoor. Daar kunnen jullie ook voorbeelden zien van foto’s aan de muur. Jullie kunnen gebruik maken van onze één-dags aanbieding van 20% korting bij het bestellen.

TOP LEVERANCIERS

Wij maken een voorstel voor jullie album en deze bespreken en bewerken we samen met jullie online. Ook jullie wens voor Wall Art bespreken we. Daarna bestellen we deze bij onze top leveranciers. Zodra de producten bij ons op kantoor geleverd worden nemen we contact op wanneer het opgehaald kan worden.

010 Trouwen In Bussum
020 Trouwen In De Kas Dordrecht
032 Feest Bruiloft GreenVillage

 

IN 3 STAPPEN FOTO’S AAN JULLIE MUUR

3 STAPPEN

Na iedere fotosessie gaan wij aan de slag om foto’s te selecteren en te optimaliseren. In het filmpje hiernaast (1 min) leg ik uit hoe we dat in 3 simpele stappen op jouw muur krijgen. Zo krijg je een beter beeld hoe het eruit komt te zien.

PAKKET EENVOUDIG TROUWEN

 
+ Kennismakingsgesprek via Skype of telefoon
+ 1 fotograaf
+ 2 uur fotografie
+ 60 Digitale bestanden
+ Online galerie met de foto’s
+ Alle foto’s individueel en met zorg geoptimaliseerd in de HELEEN KLOP fotografen stijl
+ Inclusief btw, reistijd en reiskosten binnen Utrecht
+ Heldere en duidelijke communicatie via telefoon/email/whatsapp
+ Mini Album 15×15 krijg je van ons cadeau!

€ 575

Wil je meer dan 2 uur fotografie? Je kunt altijd extra uren bijboeken. We leggen van te voren alles helder vast in een overeenkomst zodat jullie precies weten waar je aan toe bent.

 

Uitbreidingen

+ Extra uur € 100
+ Album in luxe box, 40 pagina’s v.a. € 600
+ Ouderalbum (kopie) á € 175
+ Mini Album met 24 pagina’s v.a. € 175
+ Extra spreads (2 pagina’s) luxe album á € 25
+ Extra spreads (2 pagina’s) Mini Album á € 5 

 • We kunnen fantastisch op onze bruiloft terugkijken, mede dankzij Heleen en Wim. De eindresultaten zijn namelijk echt heel erg mooi geworden: kwalitatief hoogwaardige foto's en een geweldig album. Hier zullen we nog lang van genieten! Verder vonden we de werkwijze op de dag zelf heel erg prettig. Heleen en Wim zijn fijne mensen in de omgang, en weten een relaxte sfeer te creëren. Dit zie je terug in de foto's, waarop we continu heel ontspannen, open en vrolijk zijn, in plaats van statisch en geposeerd. Ze zorgen met hun vragen, opmerkingen en grappen tussendoor bovendien voor nog een heel aantal mooie extra herinneringen. Eén van de hoogtepunten was de Same Day Slideshow, waardoor de avondgasten al op het feest konden genieten van hoe we de dag hadden beleefd. Tot slot goed om te vermelden dat het contact voor- en achteraf erg soepel verliep. De afspraken waren duidelijk en werden goed nagekomen. Ook werd de première van de foto's erg leuk ingekleed met een mooi filmpje. Kortom: wij zijn heel erg positief. Dank Heleen en Wim!
  Merel en Maarten
 • Heleen is een hele fijne en professionele fotograaf. Wij zijn als stel niet erg fan van het maken van foto’s en waren bang dat wij tijdens onze bruiloft vanwege de spanning te geposeerd zouden overkomen. Niets is minder waar. Heleen heeft onze insteek van nonchalant en écht goed begrepen en weten te vertalen in een geweldig fotoboek. Super!
  Annelies en MarcHeleen begreep ons precies
 • De bruiloft was een fantastische dag en heel fijn dat Heleen hier bij was. Ze heeft prachtige foto’s gemaakt en haar aanwezigheid, de hele dag, was leuk en heel gezellig! Ook nu wist ze de goede en rake dingen te vragen en zeggen, die weer onvergetelijke foto’s hebben opgeleverd. Fantastisch!!!
  Lillianne en FransOnvergetelijke foto’s
 • Heleen pakt in haar foto’s de sfeer zonder zelf op de voorgrond te treden. Zowel de kwaliteit van haar werk als de manier waarop ze gepresenteerd werden, waren elke keer een cadeau.
  Carolien en JoostElke keer weer een cadeau
 • Heleen paste zich makkelijk aan, aan de nieuwe omgeving, aan vreemde mensen, op onze bruiloft. Zij past hierdoor in elke situatie. Zij stelde zich onopvallend op, zodat niemand bewust heeft hoeven poseren en de meest spontane foto’s kunnen worden gemaakt. Heleen is een enorm enthousiast en flexibel persoon die je er makkelijk bij kunt hebben!
  Jorieke en BartHeleen is enorm enthousiast en flexibel
 • Heleen heeft bij onze bruiloft een fotoreportage gemaakt. Dankzij de zeer persoonlijke benadering (gesprekken vooraf) en de professionele instelling op de dag zelf hebben we nu een prachtig boek met een verslag van een onvergetelijke dag.
  Wim en Liesbeth

 

Wil je weten hoe een betaalbare trouwreportage eruit ziet? Je ziet het hier: