BRUILOFT | LEERSUM | YVONNE & REINDER - Bruidsfotograaf Utrecht

BRUILOFT | LEERSUM | YVONNE & REINDER

BRUILOFT | LEERSUM | YVONNE & REINDER

BRUIDSREPORTAGE LEERSUM

Ze wonen om de hoek bij Parc Broekhuizen in Leersum dus de locatie voor hun bruidsreportage was al snel bepaald. Een geweldige locatie voor het maken van foto’s, in alle jaargetijden. Yvonne en Reinder trouwen niet voor de eerste keer en wilden het deze keer helemaal doen zoals zijn dat willen. Wij geven ze groot gelijk. Na een rustige ochtend thuis vertrekken we naar het park voor de bruidsreportage en daar hebben we alle tijd. Na het maken van foto’s van hen samen rijden we door naar Residence Rhenen waar de ceremonie en de borrel zal zijn met familie en vrienden.

VERTROUWEN IN LIEFDE

“Reinder heeft mij mijn vertrouwen in de liefde teruggegeven. Hij is heerlijk gek en we lachen samen enorm veel. We bespreken alle dingen in ons leven en we zijn er voor elkaar” vertelt Yvonnen. “Yvonne is fantastisch, heel lief, zorgzaam en ze heeft humor. Ze is lekker prettig gestoord.” vindt Reinder. De basis voor een geweldig huwelijk!

CREATIEF, FLEXIBEL, ONZICHTBAAR

“Wij hebben het enorm getroffen met Wim en Heleen. Het is een groot voordeel dat ze met zijn tweeën werken. Zo worden alle bijzondere momenten op een professionele manier vastgelegd. Bij hen kan alles. Ze zijn creatief, flexibel, ze zijn onzichtbaar op de dag zelf, maar leggen alles op hun eigen ontspannen manier vast. Hun samenwerking is uniek en toegevoegde waarde. Wij genieten dankzij hun manier van werken van een prachtige reportage!” Reinder & Yvonne

Wil je meer van deze reportage zien? Kijk dan op www.heleenklop.nl.

Bruidsreprotage bij kasteel Broekhuizen

Bruidsreprotage bij kasteel Broekhuizen

Trouwen in Leersum - Broekhuizen

Wil je meer informatie over onze bruidsreportages? Kom gezellig kennismaken! Dan bespreken we de mogelijkheden.