Winterbruiloft | Maureen & Laurens | Bruidsfotograaf Utrecht Heleen Klop

KASTEELBRUILOFT | KERCKEBOSCH | MAUREEN & LAURENS

KASTEELBRUILOFT | KERCKEBOSCH | MAUREEN & LAURENS

ROMANTISCHE WINTERBRUILOFT

Een romantische winterbruiloft van Maureen en Laurens waar de liefde onze harten verwarmt. Zo mooi als deze winterse dag is met al zijn witte glorie, zo prachtig is de bruid. Er is familie, we zien veel lieve vrienden en vriendinnen, en 2 heel lieve bruidsmeisjes: Eef en Suze, de dochtertjes van het bruidspaar. Zijn ze niet supercute met hun witte sneeuwstolaatjes. Kijk en geniet mee!

FIRST LOOK

De trouwdag begint intiem in de knusse jaren ’30-woning van Maureen en Laurens. De moeder, zus en vriendin van de bruid zijn er en samen helpen zij de bruid met aankleden. Bruidegom Laurens ziet zijn prachtige bruid in haar geweldige jurk mét sluier straks voor het eerst en ja, ze is werkelijk een plaatje. Voor ons is en blijft de first look toch ook altijd een prachtig emotioneel moment. Wat fijn om de liefde vast te mogen leggen.

BRUID OP SNOWBOOTS

Een heerlijk wit laagje bedekt de straten (dat betekent glibberen en glijden) en dus trekt Maureen voor de trouwreportage gewoon haar snowboots aan. Superslim! We maken de bruidsreportage in het prachtige Utrechtse Wilhelminapark, op een steenworp afstand van het huis van Maureen en Laurens. Dit is vlakbij het Rosarium in Utrecht Oudwijk waar we de loveshoot eerder maakte. De uit de lucht dwarrelende vlokken leveren prachtige plaatjes op.

TROUWEN IN KASTEEL KERCKEBOSCH

Nadat ook de twee dochters wakker en aangekleed waren konden we vertrekken naar het sfeervolle Kasteel Kerckebosch in Zeist. Het prachtige kasteel is al jarenlang favoriet bij heel veel bruidsparen. Een prachtige plek en een perfecte trouwlocatie net buiten Utrecht. Het bruidspaar maakt via de imposante trap een grande entree. Gele en blauwe ballonnen zorgen voor een feestelijke sfeer.

EEN PRACHTIG ‘JA’

Het woord is aan ambtenaar van de burgerlijke stand Anne Marie van Ginkel. Haar speech is herkenbaar en persoonlijk. Na een prachtig ‘ja’ van allebei, krijgen Maureen en Laurens de ringen van lieve Eef. Ook zet deze kleine dame haar handtekening onder de trouwakte en geeft zo haar toestemming voor het huwelijk tussen papa en mama 🙂

Direct na de ceremonie maken we een prachtige groepsfoto onderaan de trap in de hal. Daarna foto’s met het bruidspaar en de familie van Laurens en die van Maureen. Er wordt getoost, er is een prachtige huwelijkstaart, die heerlijk smaakt, er zijn felicitaties en dikke knuffels. Heerlijk om iedereen zo te zien stralen.

WAT EEN HEERLIJKE BRUILOFT

Na de familiefoto’s genoten we van de receptie en daarna het diner bij restaurant Bistoria. Dat was het moment voor ons om de Same Day Slideshow te maken met foto’s van de ochtend en middag. De avondgasten zien de foto’s op een groot scherm in de hal en vinden het geweldig om in afwachting van het bruidspaar deze preview te bekijken. Ondertussen is er ook een “Kookstudio” gebouwd door de ceremoniemeesters voor het maken van foto’s van alle gasten en waar een dik kookboek klaarligt om door de gasten van een gelukswens te voorzien. En met een First dance kom het feest pas echt beginnen. Het ging door tot de late uurtjes!

Wat fijn lieve Maureen en Laurens, dat jullie ons vroegen jullie dag in beeld te brengen. Jullie wilden foto’s waar het gevoel van af spat, waar echte emoties op staan, ongeposeerd. Dat is heel goed gelukt <3 Veel plezier met de trouwfoto’s en met het bekijken van jullie slideshow. Alle geluk!

Dit wil ik ook!

Eerder maakten we van Maureen en Laurens de LoveShoot vlakbij hun woning om te wennen aan ons als fotograaf. Wil je nog even nagenieten van die shoot, kijk dan hier naar de foto’s van die prachtige zomerse dag.

Ga je trouwen? We nodigen jullie uit om met ons op pad te gaan. Beleef samen de mooie momenten van jullie dag keer op keer, opdat je ze voor altijd zult koesteren. Tarieven voor onze LoveShoots vind je hier. Stuur ons een berichtje en we gaan samen op pad! Leuk!

Trouwen in de sneeuw Utrecht