BRUILOFT | VILLA JONGERIUS | UTRECHT - Bruidsfotograaf Utrecht

BRUILOFT | VILLA JONGERIUS | UTRECHT

BRUILOFT | VILLA JONGERIUS | UTRECHT

TROUWEN IN VILLA JONGERIUS

Ze wonen vlakbij hun trouwlocatie, om de hoek bij Veilinghaven in Utrecht. En vanaf de woning is het maar een paar minuten lopen naar de prachtige nieuwe trouwlocatie Villa Jongerius. Els & Lex zijn al jaren bij elkaar en hebben nu het besluit genomen om te gaan trouwen. Samen met hun directe familie lopen we langs het water van het Merwedekanaal op deze zonnige dag. Het is is een prachtige dag in de herfst en de dagen zijn kort maar we hebben voldoende tijd om in de zon een prachtige reportage te maken met dit lieve stel.

ART DECO STIJL

We zijn vroeg in de middag bij de Villa en daar maken we groepsfoto’s bij de mooie entree van het Kantoor en bewonderen we de Villa van binnen en buiten. Opvallend is de bijzondere Art Deco stijl, symmetrisch en ook het glas-in-lood, waar ik dol op ben. Ook zie ik wel tekenen van het autobedrijf (Ford) van de bedenker en bouwer Jan Jongerius. Het heeft wat weg van een tankstation, maar dan mooi. 😉 

TROUWCEREMONIE

De trouwceremonie wordt gehouden door bijzonder ambtenaar van de burgerlijke stand voor een dag: de broer van Lex. Het is een korte maar heel persoonlijke ceremonie. De ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Utrecht heeft alleen een symbolische functie vandaag. Even moest ze in beweging komen toen de pen voor de handtekeningen niet bleek te werken. Het is allemaal goed gekomen. Het bruidspaar en de getuigen hebben getekend!

PRACHTIGE PLEK

Na de felicitaties is er taart en champagne. We genieten van het heerlijke weer en maken ook in de tuin nog een paar foto’s. Dank je wel Els & Lex dat jullie me uitgenodigd hebben om bij deze mooie dag aanwezig te zijn. Wat een bijzonder stel zijn jullie en wat hebben jullie een prachtige plek gekozen om deze dag met jullie familie te vieren. 

Hebben jullie ook trouwplannen? Ons Eenvoudig Trouwen pakket is er al vanaf 2 uur fotografie. Vraag naar de mogelijkheden. Of weet je het al zeker? Afspraak maken!!!

Trouwen bij Veilinghaven Utrecht

Vrolijke bruidsreportage Veilinghaven

Bruidsreportage bij Veilinghaven Utrecht

Veilinghaven reportage

Veilinghaven reportage

Bruidspaar bij Veilinghavenp

Villa Jongerius Utrecht

Trouwlocatie Villa Jongerius

Villa Jongerius Utrecht door Heleen Klop

Trouwceremonie Villa Jongerius

Aansnijden bruidstaart

Reportage Villa Jongerius Utrecht

Bruidsreportage Villa Jongerius Utrecht

Bruidsreportage Villa Jongerius Utrecht

Hebben jullie trouwplannen en willen jullie graag even kennismaken? Stuur ons een bericht en we spreken snel iets af.