Eenvoudig trouwen

Eenvoudig trouwen

Betaalbare Bruidsreportages vanaf 2 uur

Als je gaat trouwen in Utrecht (of geregistreerd partnerschap) wil je vast graag de ceremonie vastgelegd hebben. Echt een mooie herinnering voor later. Als je ook een mooie reportage van jullie samen wilt dan kunnen wij – HELEEN KLOP fotografen – jullie daarmee helpen. Of je nu bij het nieuwe stadskantoor van Utrecht aan de balie trouwt, in het oude Stadhuis, op een gratis ochtend, in het Maximapark met een klein gezelschap of ergens anders in Utrecht, als je van onze fotografie houdt wij weten jullie ja-woord perfect vast te leggen. Het bijzondere moment van jullie verbintenis is niet afhankelijk van een budget of het aantal gasten. Een intieme, kleine ceremonie kan juist zo bijzonder en persoonlijk zijn. Wij zijn dol kleine bruiloften, hoe persoonlijker hoe beter.

Dit wil ik ook!

Eenvoudig Trouwen Reportage Utrecht

 

Ceremonie en Love Shoot

Een “Eenvoudig Trouwen” reportage is een fotoreportage van de ceremonie én Love Shoot (of Gezinsreportage) op jullie dag. Samen met jullie weten we op jullie trouwdag bijzondere momenten snel te creëren die je later zo dierbaar worden.

En we spreken elkaar vooraf via Skype of aan de telefoon. Als jullie op zoek zijn naar een fotograaf die onzichtbaar kan zijn maar op de belangrijke momenten wel de juiste momenten pakt dan kunnen we je helpen.

Trouwen in het Maximapark Utrecht

Utrecht, daar ligt ons hart

Utrecht is ons thuis, daar ligt ons hart. Als echte Utrecht-kenners weten we alle unieke en speciale plekken. Grachten, hofjes, binnentuinen, parken en ook mooie binnenlocaties bij slecht weer. En mocht je meer dan 2 uur fotografie willen dan is dat ook mogelijk. Extra uren kunnen bijgeboekt worden.

“Eenvoudig Trouwen” pakket in Utrecht Centrum  € 500

♡ 2 uur reportage (ceremonie + shoot in centrum Utrecht)

♡ 1 fotograaf

♡ 50 digitale foto’s

Hoe jullie de 2 uur willen invullen is aan jullie zelf. Sommige ceremonies zijn kort en daardoor heb je meer tijd voor een reportage én ook een paar groepsfoto’s. Andere ceremonies duren iets langer – 45 minuten – en daarna is het tijd voor de felicitaties en voor jullie shoot in de stad. Het zijn altijd authentieke foto’s waarbij het draait om momenten. We vragen geen “camera-glimlach” maar zullen de echte lach vastleggen.

Eenvoudig Trouwen Reportage Utrecht

Prachtig persoonlijk album is een must

We adviseren ook altijd een prachtig persoonlijk album, een echte must. Foto’s hebben pas echt betekenis als je ze rustig bekijkt, op de bank of aan tafel en de momenten opnieuw ervaart. Onze foto’s komen goed tot hun recht in een fotoalbum omdat je ze ieder moment van de dag kunt bekijken, nu en over 50 jaar. En wil je meer met de foto’s doen? Een prachtige wanddecoratie behoort zeker tot de mogelijkheden.

Komen jullie met 2 uur toch iets te kort dan is het altijd mogelijk een extra uur of twee bij te boeken. We leggen van te voren alles helder vast in een overeenkomst zodat jullie precies weten waar je aan toe bent.

Dit wil ik ook!

Oudegracht Utrecht Loveshoot
Feel | Real | Good

Misschien leuk om te weten is dat we door heel Nederland fotograferen en ook daar buiten. Naast Utrecht zijn we ook erg actief in Europese hoofdsteden en hebben we zelfs in Australië en Nieuw Zeeland reportages mogen maken.

Testimonials

Dit wil ik ook!

Inspiratie opdoen? Kijk zeker verder bij onze blogs.