Eenvoudig Trouwen - Bruidsfotograaf Utrecht

Eenvoudig Trouwen

Eenvoudig Trouwen

VOOR KLEINE BRUILOFTEN EN GEREGISTREERD PARTNERSCHAP

Ook als je klein trouwt, wil je mooie foto’s van dit bijzondere moment. Wij zijn dol op het vastleggen van een kleine bruiloft of een geregistreerd partnerschap. Ook een bescheiden ceremonie is bijzonder, persoonlijk en intiem. Dus of je nu bij het stadskantoor van Utrecht aan de balie trouwt, in het oude Stadhuis, op een gratis ochtend, in het Maximapark met een klein gezelschap of ergens anders in Utrecht: wij leggen jullie ja-woord vast.

Oudegracht Utrecht Loveshoot

2 UUR FOTOGRAFIE, 60 FOTO’S ALS HERINNERING

Hoe jullie de 2 uur van de reportage invullen bepalen jullie zelf. Sommige ceremonies zijn kort en dan is er meer tijd voor een reportage én ook nog voor een paar groepsfoto’s. Andere ceremonies duren iets langer – 45 minuten – en dan krijg je daarna foto’s van de felicitaties en een shoot in de stad. Waar je ook voor kiest, samen weten we op jullie dag persoonlijke momenten te creëren die je later zo dierbaar worden. Geen poespas en geen “camera-smile”, maar echte momenten. Kies je voor Eenvoudig Trouwen, dan krijg je:

2 uur reportage (ceremonie + shoot in centrum Utrecht of directe omgeving)  60 digitale foto’s  1 fotograaf

Natuurlijk maken we vooraf kennis, dat doen we via Skype of telefonisch. Het “Eenvoudig Trouwen” pakket in Utrecht Centrum kost € 575 incl. btw. Super leuk ook om cadeau te geven. Wil je meer dan 2 uur fotografie? Je kunt altijd extra uren bijboeken. We leggen van te voren alles helder vast in een overeenkomst zodat jullie precies weten waar je aan toe bent.

Let op: je kunt dit arrangement boeken als je kiest voor een eenvoudige trouwceremonie of het vastleggen van jullie geregistreerd partnerschap. Heb je grootser trouwplannen? Met heel veel plezier maken we ook uitgebreide trouwreportages.

Ja, dit wil ik

(Tekst gaat verder onder de foto)
Eenvoudig Trouwen Reportage Utrecht

Wil je weten hoe een Betaalbaar trouwen-reportage eruit ziet? Je ziet het hier:

♡ De kleine ceremonie en Love Shoot van Wouter en Louise ♡ Geregistreerd partnerschap van Jildau en Paul ♡ De bruiloft zonder ja-woord van Nieske en Tonny ♡ Trouwen op een doordeweekse dag

Als echte Utrecht-kenners weten we alle unieke en speciale plekken in onze mooie stad en directe omgeving. Grachten, hofjes, binnentuinen, parken en ook mooie binnenlocaties bij slecht weer. Utrecht, daar ligt ons hart!

(Tekst gaat verder onder de foto’s)
Trouwen in het Maximapark Utrecht
Eenvoudig Trouwen Reportage Utrecht

Een prachtig persoonlijk album maakt het af

Foto’s hebben pas echt betekenis als je ze rustig bekijkt, op de bank of aan tafel en de momenten opnieuw ervaart. Onze foto’s komen goed tot hun recht in een fotoalbum dat we graag op maat voor je samenstellen. Wil je meer met de foto’s doen? Je kunt bij ons je mooiste foto’s laten afdrukken op een mooie canvas of een andere wanddecoratie.

Dit wil ik ook!

Feel | Real | Good

Misschien leuk om te weten is dat we door heel Nederland fotograferen en ook daar buiten. Naast Utrecht komen we regelmatig in Europese hoofdsteden: bijvoorbeeld voor een trouwreportage in Riga en Loveshoots in Boedapest, Dublin en IJsland. Zelfs in Nieuw Zeeland hebben we reportages gemaakt!

Testimonials

Dit wil ik ook!

Inspiratie opdoen? Ga naar onze blogs.