Gezinsreportage Amsteram | HELEEN KLOP Gezins- en bruidsfotografie

LOVESHOOT | AMSTERDAM | JARDA & MICHAEL

LOVESHOOT | AMSTERDAM | JARDA & MICHAEL

Het is altijd genieten tijdens een Gezinsreportage. We waren in Amsterdam bij Jarda & Michael, een superleuk stel dat ons vroeg om hun bruiloft vast te leggen. Hun trouwdag vond plaats in de zomer op een prachtige dag op op het water met ontelbaar mooie momenten. Voor die grote dag maakten we eerst een LoveShoot met de kinderen erbij dus eigenlijk een gezinsreportage: van Jarda, Michael en hun twee lieve meisjes.

Het weer werkte niet helemaal mee tijdens deze familieshoot in Het Twiske: het was guur maar het was droog!!! Heerlijk plezier maken in de speeltuin, aan het water, in het zand en tussen de bomen. Lekker samen rennen, gek doen en samen zijn. Wij als fotografen zijn er wel, maar toch ook niet 🙂

Poseren is verboden

Poseren is niet nodig bij ons, sterker nog dat is verboden 🙂 We staan stil bij alles wat je hebt, je leven, je liefde, alles waar je van houdt. We hebben plezier en lachen samen. Er worden spelletjes gespeeld, herinneringen opgehaald en gedeeld. De gezinsreportage is een bijzondere beleving en graag leggen we dat vast. Het resultaat zijn foto’s met een echte lach en uitdrukking, zoals iedereen die van je kent. Kortom, met Moment Design is het echt leuk om op de foto te gaan; voor ouders, kinderen, broers en zussen <3

De plek van de reportage bepaal je zelf

Jarda & Michael kozen voor hun gezinsreportage een van hun favoriete plekken: Het Twiske. Dit is een recreatie- en natuurgebied en een typisch Noord-Hollands veenplassengebied in de Zaanstreek. Het ligt ten noorden van Amsterdam en behoort tot de gemeenten Landsmeer en Oostzaan. Hebben jullie een speciale plek in Nederland of daar buiten, dan gaan we daar naartoe. Daar zijn jullie op je best en dat verschil zie je op de foto. Houd je van de natuur of heb je een favoriete stad? De locatie moet goed voelen tijdens deze shoot dus dat kan heel persoonlijk zijn.

Geniet van dit heerlijke gezin en de foto’s! Tarieven voor onze reportages vind je hier. Stuur ons een berichtje en we gaan samen op pad!

 

Wil je ook zo’n supermooie gezinsreportage?

Foto’s samen met je kind(eren), mooie spontane foto’s die jullie laten zien zoals jullie zijn. Een prachtige herinnering voor later, los en ongedwongen. We fotograferen overal in Utrecht, op locatie in Nederland en daarbuiten. Wil je meer weten? Laat een berichtje achter en je hoort dan snel van ons.