Investering

Investering

“De foto’s kijken we vaak terug, stiekem nog mooier dan van tevoren gedacht.”

Echte emoties, jezelf kunnen zijn en persoonlijk contact: dat is de rode draad in onze bruidsreportages. Eerlijk, ongeposeerd en echt – dat is toch het allermooiste. Hieronder vind je drie voorbeelden van arrangementen maar een offerte op maat is ook mogelijk. Een reportage van de ceremonie en een Love Shoot is al mogelijk vanaf 2 uur. Dit noemen we “Eenvoudig Trouwen“. Ben je op zoek naar een uitgebreid arrangement? Deze starten bij € 1695. Het is jullie investering, deze momenten kun je niet over doen, voor nu en later, aan jullie de keus.

Contact


Sweet Moments arrangement***

♡ Uitgebreide kennismaking

♡ Tot 6 uur fotografie

♡ 1 fotograaf

♡ Minimaal 200 foto’s op USB

♡ Trouwalbum met 40 pagina’s

♡ Ons cadeau: Moment Design Love Shoot met socialmediabestanden

Bijvoorbeeld: Aankleden van de bruid en bruidegom, jullie first look en de ceremonie. Ook is er tijd voor een mooie fotoshoot. Bovendien krijgen jullie een paar maanden vóór de bruiloft een Moment Design Love Shoot cadeau. Na jullie bruiloft krijgen jullie een prachtig trouwalbum in een bijpassende box. Dit Sweet Moments Arrangement wordt jullie aangeboden voor €1.695 (de waarde van de losse onderdelen is €2.125).


Romantic Moments arrangement**** (meest gekozen en wij snappen waarom!)

♡ Uitgebreide kennismaking

♡ Tot 9 uur fotografie

♡ 2 fotografen

♡ Minimaal 300 foto’s op USB

♡ Trouwalbum met 40 pagina’s

♡ Ons cadeau: Moment Design Love Shoot met socialmediabestanden

♡ Ons 2e cadeau: Slideshow Bruidsreportage als mp4.

Bijvoorbeeld: Het aankleedmoment, de first look en het ja-woord, maar ook de toost, het diner, de speeches en jullie openingsdans. Dit arrangement is inclusief ons cadeau: een Moment Design Love Shoot én een mooie slideshow en ook een trouwalbum in een bijpassende box. Niet voor niets is dit arrangement de favoriet van veel bruidsparen! Het Romantic Moments arrangement wordt jullie aangeboden voor €2.295 (de waarde van de losse onderdelen is €3.525).


Special Moments arrangement*****

♡ Uitgebreide kennismaking

♡ Tot 12 uur fotografie

♡ 2 fotografen

♡ Minimaal 450 foto’s op USB

♡ Trouwalbum in een box incl. 1 ouderalbum met 40 pagina’s

♡ Ons cadeau: Moment Design Love Shoot met socialmediabestanden

♡ Ons 2e cadeau: Slideshow Bruidsreportage als mp4

♡ Ons 3e cadeau: Same Day Slideshow

Bijvoorbeeld: Van het aankleden van de bruid en bruidegom tot het feest in volle gang is. Alle gedenkwaardige momenten en highlights leggen we vast. Voor de bruiloft maken we de Moment Design Love Shoot. Deze krijgen jullie cadeau van ons net als een slideshow van de bruiloft en de Same Day Slideshow van het dagprogramma. Na de trouwdag krijgen jullie een waanzinnig mooi trouwalbum plus een kleiner album cadeau! Super om de geleverde slideshows te delen met vrienden en familie. Dit Special Moments arrangement wordt jullie aangeboden voor €2.995 (de waarde van de losse onderdelen is maar liefst €5.125).

Een extra uur bijboeken bovenop de uren in een arrangement is altijd mogelijk. Een extra uur: €100


Kennismaken? Leuk, neem vrijblijvend contact op. Tip: Wacht niet te lang met afspreken. Sommige data zijn erg populair.

Contact

“Heleen pakt in haar foto’s de sfeer zonder zelf op de voorgrond te treden. Zowel de kwaliteit van haar werk als de manier waarop ze gepresenteerd worden, zijn elke keer een cadeau.”


De Love shoot

Steeds meer koppels kiezen voor een Love shoot – een fotosessie een paar weken of maanden voor hun grote dag. Zo wennen ze alvast aan de camera en de foto’s worden gebruikt voor bijvoorbeeld de trouwkaart of het receptieboek. Voor geweldige foto’s in de woonkamer. Heel ontspannen leggen we jullie op natuurlijke manier vast. Tijdens de fotosessie kunnen we alvast naar geschikte locaties in de buurt van jullie trouwlocatie kijken.

Stuur ons een berichtje of bekijk foto’s van de Love shoots.

Contact


Trouwen in het buitenland

Trouwen jullie op een Italiaanse berg met dat waanzinnige uitzicht of op dat prachtige tropische strand? Te gek, we hebben veel ervaring met de fotografie van Destination Weddings. Neem voor meer informatie even contact op, dan kunnen we je precies vertellen waar jullie rekening mee kunnen houden als het gaat om de fotografie van jullie mooiste dag.


Over Heleen en Wim, bruidsfotografen uit Utrecht en Moment Designers

Bruidsfotograaf Utrecht Wim Blom en Heleen KlopElkaar leren kennen, op je gemak zijn en zo de mooiste momenten vastleggen, dat vinden we ontzettend belangrijk bij een bruidsreportage. En dat is niet alleen op de dag zelf maar dat zit ‘m vooral in de voorbeding op deze dag. Fotografie vinden wij belangrijk, jullie hopelijk ook. Echt gevoel op de foto, prachtige herinneringen voor later. Leuk om te weten is dat ik (Heleen) officieel gecertificeerd Moments Designer ben. Dat is geen technische methode, maar een manier om eerlijke emoties vast te leggen. Het resultaat zijn eerlijke, ongeposeerde en authentieke beelden. Ook zeker tijdens bruidsreportages en (groeps-) portretten werkt deze manier van fotograferen super! Hier kun je meer lezen over Moment Design. Samen met mijn man Wim werken we fulltime aan jullie mooiste dag. Wil je meer over ons weten? Dat kan hier.