KennismakingsLoveShoot - Bruidsfotograaf Utrecht

KennismakingsLoveShoot

Love Shoot Eenvoudig Trouwen

HELEEN KLOP fotografen presenteren:

Dé Kennismakings-Love-Shoot

Ga je binnenkort trouwen en wil je zeker zijn mooie foto’s van die dag? Wij maken het je gemakkelijk. Probeer ons vooraf uit tijdens onze KennismakingsLoveShoot: kosteloos en zonder dat je ergens aan vastzit. Je ziet dezelfde dag het resultaat en dan beslissen jullie of je ons op je bruiloft wilt hebben. Hebben jullie nog geen fotograaf geboekt en willen jullie uitproberen of wij dé fotograaf zijn voor jullie bruiloft? Vul dan het contactformulier in en we nemen snel contact met je op. Wil je eerst meer lezen over onze shoots en onze bijzondere werkwijze? Scroll dan naar onder.

Groots of Eenvoudig Trouwen?

Gaan jullie groots trouwen of misschien wel ”klein”? Ieder paar moet het vooral op zijn eigen manier doen, die bij je past. We weten nog niet wie jullie zijn maar we hopen dat jullie op zoek zijn naar een bruidsfotograaf die jullie tijd en aandacht geeft en jullie vastlegt zoals je bent.

Heb je geen behoefte om lang te poseren op je trouwdag en wil je liever alleen een korte fotoreportage en de ceremonie vastgelegd hebben? Dan is onze Eenvoudig Trouwen pakket alles wat je nodig hebt. Wil je een langere dag met alles erop en eraan, dat kan ook. We kennen Utrecht als onze broekzak, maar we fotograferen in heel Nederland. We weten alle leuke plekken te vinden en fotograferen jullie, al wandelend, op de mooiste plekken van Europa.

Hoe weet je nu of een bruidsfotograaf ook echt bij jullie past?

Naast de stijl van de foto’s is aandacht, communicatie, de manier van werken en de sfeer heel erg belangrijk voor de reportage. En juist om onze speciale manier van werken te laten zien hebben we deze KennismakingsLoveShoot bedacht. 

We maken een reportage van jullie en dezelfde dag bekijken we samen de gemaakte foto’s. Jullie hoeven niets voor deze unieke shoot zelf te betalen. Normaal kost deze € 275. En mochten jullie na deze ervaring en bij het zien van het geweldige resultaat overtuigd zijn dat wij jullie bruidsfotograaf moeten zijn, dan ontvangen jullie van ons ook de bestanden voor Social Media van deze sessie. 

Kennismaken en een leuke ervaring in één

Hebben jullie interesse in deze KennismakingsLoveShoot? Hebben jullie nog geen fotograaf geboekt en willen jullie uitproberen of wij dé fotograaf zijn voor jullie bruiloft? We maken snel een afspraak!!!

Wie zijn HELEEN KLOP fotografen?

Bruidsfotograaf Utrecht Wim Blom en Heleen Klop

Wij zijn Wim Blom en Heleen Klop, bruidsfotografen uit de prachtige stad Utrecht. We zijn zelf alweer jaren getrouwd en wonen in een gezellig jaren 30 huis samen met onze puberzoon Daniel. Het fijnste van bruidsfotograaf zijn, is dat we mensen die dol zijn op elkaar mogen vastleggen. Het is afwisselend en speciaal.

Waarom een Kennismakings-Love-Shoot?

Een ”gewone” kennismaking op kantoor vertelt niet zoveel over hoe jullie op de foto gezet worden. Door jullie echt te laten ervaren hoe wij werken, hoe we met jullie omgaan tijdens de shoot, welke subtiele technieken we gebruiken en aanwijzingen geven, weten jullie zoveel meer. Je weet direct of onze manier van werken je bevalt of niet, maar wij verwachten van wel!

Wat kan je verwachten?

We sturen jullie eerst een vragenlijst en deze mogen jullie los van elkaar online beantwoorden. De shoot zelf duurt ongeveer 30 minuten. Daarna kunnen jullie iets drinken of wandelen in de buurt. We zien jullie graag daarna op kantoor voor de première en zullen we in een mooie slideshow jullie foto’s tonen. Dit zijn ongeveer 20 bewerkte foto’s. We hebben een geweldige buitenlocatie in de buurt van ons kantoor in Utrecht waar we foto’s maken. Daar laten we zien wat we kunnen en hoe we jullie aanwijzingen geven. Het gaat er om of jullie je op je gemak voelen en dat de sfeer goed is. De première – hét moment om de foto’s van de shoot te bekijken – is een uur later bij ons op kantoor.

Wat gebeurt er tijdens de première?

Tijdens de première laten we jullie de foto’s van de shoot zien in een slideshow. Zo kun je een goede voorstelling maken hoe je je voelt tijdens je bruiloft. Zijn dit foto’s die je over 10-20 jaar nog steeds wilt zien? Als dat het geval is vertellen we jullie meer over onze bruidsreportages en albums. En als we samen besluiten, tijdens de première, dat we aanwezig zijn bij jullie bruiloft dan  ontvangen jullie naast de gratis LoveShoot ook álle foto’s in lage resolutie. Hoe tof is dat?

Dit lijkt me wel wat!!!

Overtuigd? Wil je dit ervaren? Een afspraak wilt maken voor onze KennismakingsLoveShoot?
Klik dan op deze button. We nemen snel contact met je op. We verheugen ons erop!

Dit wil ik ook!