LOVESHOOT MOMENT DESIGN - Bruidsfotograaf Utrecht

LOVESHOOT | UTRECHT | JEANINE & CHRISTIAAN

LOVESHOOT | UTRECHT | JEANINE & CHRISTIAAN

LOVESHOOT MOMENT DESIGN

Als je aan hem vraag wat er zo bijzonder is aan haar noemt hij direct dat ze gewoon mooi is en lief. Ze kennen elkaar vanaf hun 15e jaar en zijn nog steeds dol op elkaar. Hij stuurt haar lieve appjes en en neemt bloemen voor haar mee. Zij maakt hem aan het lachen door onder zijn  voeten te kriebelen en vrolijkt hem op als hij niet vrolijk is door met hem te praten en voor hem te zorgen. 

SAMEN ZIJN

Ze staan voor onze lens tijdens deze Moment Design loveshoot en zijn benieuwd wat er precies gaat gebeuren. Zij hebben vooraf beiden onze vragenlijst ingevuld en zo leren we hen al een beetje beter kennen.

Mooi om te lezen dat ze trots is op hem doordat hij van baan durfde te wisselen én dat het ok was voor hem dat haar zus bij hen in huis kwam. Ze hebben elkaar genoeg te vertellen tijdens de reportage en dat is ook de bedoeling. We stellen wat grappige en soms ook prikkelende vragen en het is aan het koppel hoe zij hier op reageren. Als dat een goed gesprek uitlokt is dat helemaal prima. Echt even quality time!

SPONTANE REACTIES

Dank je wel Jeanine en Christiaan voor jullie spontane reacties, niks is te gek. We hebben zo enorm van jullie genoten, en jullie maken ons werk zo makkelijk. Puur natuur, van elkaar genieten. Dank jullie wel!!!

Zou je ook met je grote liefde op de foto willen? Stuur ons een een berichtje en we spreken snel af! Vier de liefde!!!

Loveshoot Moment Design in Utrecht

Veel plezier tijdens Moment Design Loveshoot

Lieve momenten

Momenten creëren we samen tijdens een Moment Design Love Shoot

Moment Design in Utrecht

Plezier voor twee

Plezier voor twee

Ik beloof je...

Vier de liefde!

Heb je interesse, als fotograaf, om deze techniek te leren? Vraag naar de mogelijkheden via www.heleenklop.nl.