Loveshoot Wilhelminapark Utrecht Rosarium | Heleen Klop Bruidsfotograaf

LOVESHOOT | WILHELMINIAPARK | MAUREEN & LAURENS

LOVESHOOT | WILHELMINIAPARK | MAUREEN & LAURENS

ZONNIGE LOVESHOOT

Een vrolijke en zonnige LoveShoot vlakbij het Wilhelminapark. Ga je mee terug naar de zomer? Op een heel warme dag spreken we af met Maureen en Laurens voor een losse en gezellige LoveShoot. We gaan foto’s maken van Maureen en Laurens voor het receptieboek van hun aanstaande bruiloft – in februari.

HET WILHELMINAPARK

Als locatie koos dit stel de prachtige rozentuin het Rosarium in Utrecht Oudwijk. Deze rozentuin loopt tussen het Utrechtse Wilhelminapark en het Hogelandsepark. Het is op een steenworp afstand van het huis van Maureen en Laurens, waar ze wonen met hun 2 (kleine) kinderen: Eef (bijna 3) en Suze (1 jaar). Wat een geweldige mooie plek voor een gezin!

HEERLIJKE ZOMERDAG

Het Rosarium is officieel een monument, maar gewoon vrij toegankelijk. We verkennen de rozentuin en komen al snel uit bij een van de witte prieeltjes met schattige bankjes. Laurens stoer in z’n blauwe polo en Maureen met een lief roze zomerjurkje. En kijk haar prachtige nagels! Geweldig.  Bij het prieeltje en bij een van de fonteinen nemen we alle tijd voor de shoot. Laurens en Maureen zijn vandaag naar het strand geweest en lekker verkleurd. Heerlijk die zomerdagen!

Voor het laatste gedeelte van de shoot gaan we naar een andere plek, vlakbij de prachtige rode beuk bij de Emmalaan. Deze imposante boom is ziek en wordt mogelijk geveld en dat terwijl het een monument is. Vandaar dat we uitgebreid de tijd nemen om daar foto’s te maken.

IEDERE SHOOT IS ONTSPANNEN

Vantevoren weet je nooit precies hoe een shoot verloopt. Werkt het weer mee, vinden we een mooie plek, hoe valt het licht. Je moet (soms) geluk hebben. Een ding staat altijd vast: iedere shoot is ontspannen. Er is veel ruimte om samen plezier te maken en te lachen. We hebben dus ook tijdens deze shoot enorm gelachen. De vragen die we gebruiken tijdens deze reportages, de Moment Design reportages, helpen zeker mee. Wedden dat je ook in de lach schiet:  

Als Laurens een vervoersmiddel zou zijn, wat zou hij zijn? 

Als Maureen een stuk fruit zou zijn, wat zou ze zijn?

Of…

Wie van jullie twee… houdt het meest van uitslapen?

Wie van jullie twee… is het sportiefst?

EEN PRACHTIG GASTENBOEK ALS HERINNERING

Na een uur zit de shoot erop en nemen we afscheid van elkaar. En hoe gaat het dan verder zul je denken. We maakten van de shoot een slideshow op muziek voor de mooie herinnering. Ook hebben we een mooi gastenboek gemaakt met die foto’s, mét beschrijfbaar papier. Zodat iedere bruiloftsgast daar tijdens hun dag een lieve wens in kan opschrijven. Het is supermooi geworden!

EEN LEVEN LANG SAMEN

Lieve Maureen en Laurens, deze heerlijk vrolijke shoot is een prachtige herinnering aan een mooie zomerdag. Als het weer meezit, maken we jullie trouwfoto’s in het nabije Wilhelminapark. Natuurlijk zijn Eef en Suze daar ook bij. Alle geluk voor jullie! <3

WIL JE OOK ZO’N MOOIE LOVESHOOT?

Ga je binnenkort trouwen en wil je vooraf ook zo’n mooie reportage met misschien wel zo’n receptieboek als herinnering? Tarieven voor onze LoveShoots vind je hier. Bij onze bruidsreportages zit ie er standaard bij. Stuur ons een berichtje en we gaan samen op pad!

Dit wil ik ook!

 

Loveshoot in Wilhelminapark Utrecht  Loveshoot in Wilhelminapark Utrecht  Loveshoot in Wilhelminapark Utrecht  Loveshoot in Wilhelminapark Utrecht  Loveshoot in Wilhelminapark Utrecht  Loveshoot in Wilhelminapark Utrecht  Loveshoot in Wilhelminapark Utrecht  Loveshoot in Wilhelminapark Utrecht  Loveshoot in Wilhelminapark Utrecht  Loveshoot in Wilhelminapark Utrecht  Loveshoot in Wilhelminapark Utrecht  Loveshoot in Wilhelminapark Utrecht  Loveshoot in Wilhelminapark Utrecht  Loveshoot in Wilhelminapark Utrecht  Loveshoot in Wilhelminapark Utrecht  Loveshoot in Wilhelminapark Utrecht  Loveshoot in Wilhelminapark Utrecht  Loveshoot in Wilhelminapark Utrecht  Loveshoot in Wilhelminapark Utrecht  Loveshoot in Wilhelminapark Utrecht