Love Shoot

Love Shoot

Portfolio Love ShootLoveshoot voorafgaand aan jullie trouwdag

Ga je binnenkort trouwen en wil je goed voorbereid zijn op je bruidsreportage? De fijnste manier om dat te doen is bij ons een Loveshoot te maken voorafgaand aan jullie trouwdag. Bij onze Loveshoot – ook wel een Prewedding reportage of een engagement session genoemd – gaan we met jullie op pad en laten we zien hoe het ons lukt van iedereen mooie, natuurlijke foto’s te maken. We zullen je niet vragen om te lachen of om te poseren of een poos in dezelfde houding te blijven staan. Op naar buiten en we laten het jullie zien.

Onze speciale techniek laten we jullie ervaren en we gaan op zoek naar waar jullie je het beste bij voelen. Dat kan een gesprek zijn, lachen tot de tranen over je wangen stromen of liever wat rustiger en minder praten. Het resultaat zal je zeker geruststellen en je bent klaar voor de bruiloft. Boek je daarna je bruidsararrangement bij ons dan brengen we de kosten van de loveshoot in mindering op je factuur! Ook als je niet gaat trouwen en gewoon dol bent op elkaar is deze loveshoot iets voor jullie. Ervaar het zelf!

Houd je van de natuur of heb je een favoriete stad?

Hebben jullie een speciale plek in Nederland of daar buiten, dan gaan we daar naartoe. Daar zijn jullie op je best en dat verschil zie je op de foto. Houd je van de natuur of heb een favoriete stad? De locatie moet goed voelen tijdens deze shoot dus dat kan heel persoonlijk zijn. Wij zullen je op je gemak stellen en hier en daar aanwijzingen geven. Je zult de camera vergeten en het moment ervaren, heerlijk samen zijn. Echt even quality time. Het doet iets met je, een speciale unieke ervaring voor jullie beiden. De loveshoot is er al vanaf €175. Kijk voor inspiratie naar de foto’s hieronder.

Als gecertificeerd Moment Designer zullen we je meenemen in deze techniek wat de foto’s absoluut persoonlijk maakt. Nieuwsgierig hoe? Neem dan gerust contact met ons op!

Dit wil ik ook!

Contact

Testimonials