Moment Design Love Shoot Utrecht | Bruidsfotograaf Utrecht | Heleen Klop

LOVESHOOT | MOMENT DESIGN | DAPHNE & SVEN

LOVESHOOT | MOMENT DESIGN | DAPHNE & SVEN

Een fijne lente LoveShoot in Utrecht van alweer even geleden maar was deze fijn. Geniet je mee?

Net zoals bij andere LoveShoot-koppels, vulden ook Daphne en Sven op ons verzoek vooraf de vragenlijst in, een kort lijstje met vragen over bijvoorbeeld de eerste ontmoeting en wat zo leuk is aan elkaar. De antwoorden delen ze pas tijdens de sessie met elkaar. Vaak wordt ons gevraagd of zo’n Visual Voice wel nodig is. Wij vinden van wel en zien het als een fijne voorbereiding op een unieke beleving. Waarom?

LoveShoot Moment Design zoveel meer dan alleen mooie foto’s

Het is heel bijzonder om te horen van de ander wat er zo gewaardeerd wordt. Maar het meest bijzondere is wat er op dat moment met je gebeurt. Mooie blikken vol liefde en dat is zo fantastisch mooi om te zien – en zo fijn om vast te leggen. Hier draait het om bij Moment Design en dat is waarom zoveel koppels genieten van onze shoots. Bij onze LoveShoot is het even stilstaan bij alles wat je hebt, je leven, je liefde, alles waar je van houdt. Het is meer dan alleen foto’s maken. Er wordt gelachen, herinneringen opgehaald en gedeeld.

Hij is mijn veilige haven

Daphne en Sven leerden elkaar kennen op een bruiloft, hoe romantisch is dat! Hij geniet van Daphne’s aanwezigheid en spontaniteit en zij is blij dat hij er altijd voor haar is. “We hebben veel meegemaakt de laatste jaren, maar Sven is de rustige haven waar ik mijn anker kan laten vieren na een vaart op de woeste zee”, vertelt Daphne. “Hij is er altijd, vaak met goed bedoelde raad die ik weer in de wind sla maar dat, er gewoon voor mij zijn… dat is vaak al voldoende.” En natuurlijk maken ze ook veel plezier samen.

Sven: “Als Daphne schaterlacht, dan maakt ze mij ook aan het lachen.” En Daphne: “Hij heeft humor, van die droge. Wat hij heel goed kan is een andere tekst zingen op een bestaat nummer. Het klopt, ritme-technisch dan ook gewoon altijd nog. Zo knap!

1001-nachten samen

Gevraagd naar de liefste, meest romantische dingen die ze voor elkaar deden, zegt Sven: “De verrassingstrip naar Barcelona waar ze mij mee verrastte.” En Daphne reageerde: “Die keer dat hij bloemen gaf omdat we 1001-nacht bij elkaar waren. Ik vond dat zo lief en bijzonder.”
Wij ook, Daphne! Lieve Daphne & Sven, dankjewel voor jullie openheid. Het was een groot plezier om jullie te fotograferen en te zien stralen. We wensen jullie alle geluk! En blijf samen lachen <3

Wil je ook zo’n supermooie LoveShoot?

Vier jullie liefde met een LoveShoot, in Utrecht, op een andere locatie in Nederland of daarbuiten. Tarieven voor onze LoveShoots vind je hier. Stuur ons een berichtje en we gaan snel op pad.

Love Shoot in Utrecht

Love Shoot in Utrecht

Love Shoot in Utrecht in zwartwit

Love Shoot in Utrecht

Love Shoot in Utrecht

Love Shoot in Utrecht

Love Shoot in Utrecht

Love Shoot in de lente Utrecht

Love Shoot in de lente Utrecht

Love Shoot in de lente Utrecht

Love Shoot Utrecht Hoograven

Love Shoot Utrecht Hoograven

Love Shoot Utrecht Hoograven

Love Shoot Utrecht Hoograven

Love Shoot Utrecht Hoograven

Love Shoot Utrecht kus

Ongeposeerd love shoot

Ongeposeerd love shoot in zwartwit

Vrolijke love shoot in Utrecht

Love Shoot in Utrecht

Love Shoot Moment Design in Hoograven

Love Shoot Moment Design in Utrecht z/w

Love Shoot Moment Design in Utrecht

Love Shoot in zwart/wit Utrecht

Love Shoot in de Lente Utrecht