Over ons

Over ons

Bruidsfotograaf Utrecht is opgericht door Heleen. Samen met grote liefde Wim en zoon Daniel woont ze in Utrecht. Hier leer je hen wat beter kennen. 

Wim & Heleen Bruidsfotograaf Utrecht
“Het blijft iedere keer een groot compliment als mensen ons vragen om hun bruiloft te fotograferen.”

Heleen en Wim geven jullie de mooiste herinneringen aan je trouwdag

Of het nu gaat om een Loveshoot in Bunnik, een groots trouwfeest in Utrecht of een Destination Wedding in Nieuw Zeeland of Letland – Heleen en Wim geven jullie een prachtige, blijvende herinnering aan jullie dag, de mooiste dag! Echte bruiloften, waarbij het draait om de eigenheid van het bruidspaar.

Koester het leven

Heleen: “Ik ben sinds 2009 bruidsfotograaf en werkte eerder als Interieur Architect en Project Manager. Fotograferen doe ik al vanaf mijn negende. In 2009 stond ik op een belangrijk punt in mijn leven. Mijn jongste zoon werd ernstig ziek en zijn verzorging was niet langer te combineren met mijn werk buiten de deur. Ik werd me zo bewust van de kwetsbaarheid van het leven en realiseerde me dat ik het gevoel, de liefde voor hem wilde koesteren, voor later. Met fotografie is dat mogelijk. Het is belangrijk te doen in je leven waar je hart ligt, dan ben je op je allerbest. Je weet niet hoe het leven loopt, het maakt soms heel rare wendingen. Ik sprong in het diepe en maakte van mijn passie mijn werk.”

The Playful Heart Teacher Badge“Sinds enkele jaren werk ik samen met mijn man Wim. We vullen elkaar op allerlei gebieden perfect aan, ook op het gebied van van fotografie. We fotograferen samen en dat is zo speciaal. Door verschillende standpunten krijgen jullie een totaal en compleet beeld van de bruiloft. En na alle enthousiaste reacties van bruidsparen hebben we besloten dit te blijven doen.”

De mooiste momenten voor altijd vastgelegd

Nu doen Heleen en Wim alweer jaren dagelijks doen waar zij heel gelukkig van worden, namelijk verhalen vastleggen met de camera, voor nu en later. Wat is het fijn om mooie beelden te hebben van die bijzondere en unieke momenten. “Onze zoon werd onze dagelijkse inspiratiebron. Wat is er mooier dan intens gelukkig te worden door mensen te leren kennen en hen te fotograferen, verhalen vertellen.” Veel meer daarover kun je zien en lezen op www.heleenklop.nl.

Beloved Teacher BadgeHeleen is gecertificeerd Moment Designer

Heleen is officieel gecertificeerd als Moment Designer (voorheen BELOVED). Dit is geen technische aanpak van fotograferen maar een heerlijke werkwijze waarbij het draait om jullie met eerlijke, ongeposeerde en authentieke beelden. Ze is één van de eerste  Moment Design Teachers in Nederland, 25 in de hele wereld.

Wil je daar meer over weten, kijk dan op de andere website of op deze Love Shoot-pagina. Daarnaast zijn Heleen en Wim enthousiast lid van Fearless Photographers. Fearless Photographers zijn gericht op vernieuwende bruidsfotografie, net even anders dan anders. Ze zijn er supertrots op om deel uit te maken van dit internationale gezelschap! Wil je zien wat Heleen en Wim nog meer doen? Volg hen dan op Facebook of Instagram

Het allerleukste blijft natuurlijk om elkaar in het echt te ontmoeten. Graag bespreken we hoe we jullie dag het allermooist in beeld kunnen brengen. Mail gerust voor een afspraak of bel direct 0612121294.

Fearless Photographer Bagde

 

Contact

Nieuwsgierig geworden? Misschien is dit filmpje dan leuk. Alle foto’s zijn door andere fotografen (amateurs en professionals) gemaakt, behalve 3 selfies. 😉 Let op, er staat muziek onder.

De bruidsblogger: Elles Rozing

Elles blogt voor Heleen en Wim over mooie bruiloften en fijne loveshoots: “Als klein meisje was ik al dol op sprookjes waarin de prins en prinses nog lang en gelukkig leefden. Assepoester, Duimelijntje.. Ook schreef ik korte verhaaltjes en dat ben ik blijven doen. Inmiddels zijn de verhaaltjes blogs geworden 🙂 en ben ik content maker. De foto’s van Heleen en Wim zijn samen met het bruidsblog een prachtig verslag van je mooiste dag.” Elles woont samen en heeft 2 kinderen. Oja, zelf is ze nog niet getrouwd. Nóg niet. Want tsja, als je zoveel mooie bruiloften voorbij ziet komen, dan moet dat er toch ooit echt van komen!

Moment Design Teacher Badge