Heleen Klop & Wim Blom | bruidsfotografen van Utrecht

Over ons

Over ons

Bruidsfotograaf Utrecht is opgericht door Heleen. Samen met grote liefde Wim en zoon Daniel woont ze in Utrecht. Hier leer je hen wat beter kennen. 

Wim & Heleen Bruidsfotograaf Utrecht

De mooiste herinneringen aan je trouwdag

Hoi! Wij zijn Heleen en Wim en we zijn bruidsfotografen in de prachtige stad Utrecht in Nederland. We fotograferen bruiloften in het hele land en ook in Europa.

We zijn zelf jaren geleden getrouwd in Utrecht en wonen in een gezellig jaren 30 huis samen met onze puberzoon Daniel. Naast bruiloften fotograferen we gezinnen, op een leuke buiten locatie of bij hen thuis.

Onze favoriete dingen om te doen zijn reizen en nieuwe mensen ontmoeten, en als we geen bruiloften fotograferen, brengen we tijd door thuis, samen en ook met vrienden. Af en toe gaan we naar de sportschool en zetten we ons in voor een goed doel maar samen een serie op Netflix kijken is ook heerlijk. Gezellig met een hapje en drankje erbij, kachel aan, gordijnen dicht, heerlijk! 

We kunnen ons geen leven voorstellen zonder camera, maar ook onze vrienden en familie zijn belangrijk. Ook is het niet voor te stellen hoe het zou zijn zonder muziek, van De Dijk tot Coldplay, Queen tot Bruno Mars. We besteden veel tijd aan het plannen van toekomstige avonturen en niets maakt ons gelukkiger dan over de wereld te reizen, nieuwe stempels in ons paspoort toe te voegen en lekker eten.

Onze liefde voor fotografie heeft ons bij Bruidsfotografie gebracht. We fotograferen al meer dan 30 jaar. Het is gewoon de beste baan ooit. Het fijnste van Bruidsfotograaf zijn, is dat we mensen die dol zijn op elkaar mogen vastleggen en we zien iedere keer weer hoe mensen een geweldige tijd hebben. Steeds weer genieten!

Onze koppels hechten veel waarde aan fotografie en willen een leuke tijd hebben en het laatste wat ze willen is een fotograaf die hun trouwdag overneemt, hen de hele dag laat poseren en hen vertelt wat ze moeten doen. Dat is dan ook niet wat we niet doen! 

De mooiste momenten vastgelegd

Onze fotografiestijl is natuurlijk en levendig. We leggen alle speciale en dwaze momenten vast en laten je een geweldige dag beleven waarin jullie stralen. Voor ons zijn het beste momenten van een trouwdag de tussendoor momenten en de shoot, omdat die foto’s echt laten zien wie jullie zijn.

Jullie bruiloft gaat helemaal over het hebben van een geweldige tijd met jullie favoriete mensen. Je maakt je geen zorgen over de kleine dingen die er op dat moment niet toe doen of een waanzinnig dure taart – je wilt gewoon een geweldige tijd hebben met je favoriete mensen.

Als dit klinkt zoals jullie neem dan contact op!

Of het nu gaat om een LoveShoot, een groots trouwfeest of een Destination Wedding in het buitenland – we geven jullie een prachtige, blijvende herinnering aan jullie dag, van de mooiste dag! Echte bruiloften, waarbij het draait om de eigenheid van het bruidspaar.


Heleen is gecertificeerd Moment Designer

Heleen is officieel gecertificeerd als Moment Designer (voorheen BELOVED). Dit is geen technische aanpak van fotograferen maar een heerlijke werkwijze waarbij het draait om jullie met eerlijke, ongeposeerde en authentieke beelden. Ze is ook één van de eerste  Moment Design Teachers in Nederland, er zijn er 25 in de hele wereld. Wil je daar meer over weten, kijk dan op onze andere website of bekijk deze LoveShoot-pagina. 

 

The Playful Heart Teacher Badge

Playful Heart Teacher

Playful Heart is een authentieke benadering van kinderfotografie. Het combineert fotografietechnieken met spelletjes die tijdens de shoot gespeeld worden, zodat het een aangename ervaring voor iedereen is. Zo kunnen we prachtige foto’s maken van pure vreugde en pure liefde.

 

 

 

 

 

Fearless Photographer Bagde

Lid van Fearless Photographers

We zijn alweer jarenlang lid van Fearless Photographers en bezoeken trouw de conferenties door heel Europa voor inspiratie en educatie. Fearless Photographers zijn gericht op vernieuwende bruidsfotografie, net even anders dan anders. We zijn er supertrots op om deel uit te maken van dit internationale gezelschap!

 

 

 

 

“Trouwbeleving”/

 

Aanbevolen door Trouwbeleving

Wij zijn trots een onderdeel uit te maken van Trouwbeleving: Een trouwbeurs maar dan anders! Vooral veel leuker! Geen saaie beurshal, teveel bedrijven of een stoffige uitstraling. Bij Trouwbeleving kunnen jullie volop inspiratie opdoen voor jullie bruiloft en ons in het echt ontmoeten.

 

 

 

HELEEN KLOP Bruidsfotograaf Utrecht


Het allerleukste blijft natuurlijk om elkaar in het echt te ontmoeten. Graag bespreken we hoe we jullie dag het allermooist in beeld kunnen brengen. Mail gerust voor een afspraak of bel direct 0612121294 of kijk op Facebook of Instagram

Contact


Nieuwsgierig geworden? Om ons iets beter te leren kennen hebben we een leuk filmpje gemaakt. Alle foto’s zijn door andere fotografen (amateurs en professionals) gemaakt, behalve 3 selfies. 😉 Let op, er staat muziek onder.