PRACHTIGE LOVESHOOT | UTRECHT | LISAN & REMON

LOVESHOOT | UTRECHT | LISAN & REMON

LOVESHOOT | UTRECHT | LISAN & REMON

PRACHTIGE LOVESHOOT

Op een grijze dag hebben we een afspraak met Lisan en Remon, een prachtig stel dat we eerder ontmoet hebben op een bruiloft van hun vrienden. Ze vullen vooraf onze speciale vragenlijst in, ter voorbereiding van deze prachtige loveshoot in Utrecht.

STRALEND

Zij werden op slag verliefd in 2010, hadden wat tijd nodig, werden voor een 2e keer verliefd en nu staan ze stralend voor ons, helemaal klaar voor hun toekomst samen. Wij vinden het geweldig hen op de foto te zetten en ze deze Moment Design ervaring te laten ervaren.

LEUKE SPONTANE MEID

Het blijft gelukkig droog en de sfeer zit er al snel in. Op de vraag wat het eerst is opgevallen bij de ander toen ze elkaar voor het eerste ontmoette vertelt Lisan: Hoe knap hij is en ook zijn stem. Remon zag een leuke spontane meid. Ze is gevoelig maar ook krachtig, en vooral vrolijk.

SPECIAAL BIERTJE

Lisan is dol op Remon en dat is aan alles te zien. Ik kan elke dag niet wachten om hem weer te zien en te voelen. Hij is echt op zijn best als alles gedaan is wat moest gebeuren en samen met mij thuis is met wat lekkers en een speciaal biertje. En op onze vraag of ze elkaar 5 knuffels willen geven wordt er volmondig JA gezegd.

SAMEN OP VAKANTIE

Lisan vertelt van die keer dat ze met Kerst niks voor elkaar zouden doen en ook niet op vakantie zouden gaan. We zijn aan het sparen voor een nieuwbouw huis. Toen gaf hij mij een brief met daarin geschreven dat we toch samen op vakantie zouden gaan en hij heeft zelfs mijn werk gebeld om verlof te regelen.

VERTEDEREND

We bezoeken verschillende plekken tijdens deze shoot. Deze keer is het de oude steenfabriek en ook gaan we naar een viaduct. Wat me altijd aan het lachen maakt, vertelt Remon, is wanneer ze bij een bepaalde situatie een zielige houding aanneemt en een zielig gezicht trekt. Wat hij vertederend vindt aan haar is dat ze een vertederende blik kan trekken als ze kleine diertjes ziet.

Dank je wel Lisan en Remon voor jullie openhartigheid. Dank jullie wel voor alle knuffels en jullie vrolijkheid. <3

OOK OP DE FOTO?

Willen jullie ook samen op de foto, voor een speciale gelegenheid of zo maar? Stuur ons een bericht en we maken snel een afspraak voor jullie prachtige loveshoot in Utrecht!

 

Oude Steenfabriek shoot In Utrecht

Leuke shoot In Utrecht

Quality time Tijdens Shoot

Reportage In Utrecht

Loveshoot In Utrecht

Loveshoot In Utrecht

Loveshoot In Utrecht

Loveshoot In Utrecht

Loveshoot In Utrecht

Prachtige Loveshoot In Utrecht

Loveshoot In Utrecht

Loveshoot In Utrecht bij viaduct

Loveshoot In Utrecht bij viaduct

Prachtige Loveshoot In Utrecht bij viaduct

Ben je fotograaf en wil je meer weten over onze fotografie-techniek? Neem vooral ook een kijkje op onze website met workshops.