SAMESEXBRUILOFT | DEVENTER DIEPENVEEN | AGNES & GERDA

BRUILOFT | DEVENTER DIEPENVEEN | AGNES & GERDA

BRUILOFT | DEVENTER DIEPENVEEN | AGNES & GERDA

TWEE LIEVE LADIES

Het blijft super speciaal om een samesex wedding te fotograferen. Een gay wedding of lesbische bruiloft: helemaal geweldig. En wat een mooie bruiloft was dit, ik heb genoten van Agnes en Gerda. Twee heel lieve ladies die er samen helemaal voor gaan.

BIJ HAAR BEN IK WIE IK BEN

Agnes en Gerda trouwen op het prachtige landgoed Nieuw Rande in de bossen van Deventer, omringd door familie en hun allerliefste vrienden. De trouwreportage maken we voordat de ceremonie begint, op de mooiste plekken in het park. De herfst hangt in de lucht en ik zie twee stralende bruiden. ‘Bij haar ben ik wie ik ben, in alle ruimte’, zegt Agnes. ‘Lol en warmte vieren hoogtij.’ Het bruidspaar krijgt voor, tijdens en na de ceremonie de vrolijke lach dan ook niet van de gezichten, geweldig om te zien en wat zijn ze ontzettend dol op elkaar.

JA, IK WIL

Na het ja-woord (she said yes!) in de bostuin komt er een prachtig ringendoosje te voorschijn dat Lenie – het bruidsmeisje van 84 – behoedzaam aan het bruidspaar overhandigd. Wauw, dat blijft toch altijd een speciaal moment.

TIJD VOOR BUBBELS!

De Nieuw Rande is de ideale buitenlocatie voor de twee bruiden, op slechts 10 minuten van hun woning. Daar wordt na het ja-woord de bruiloft grotendeels buiten gevierd, precies zoals ze zelf voor ogen hebben. Er zijn lieve woorden van de broer van bruid Agnes, genoeg bubbels voor iedereen en heel veel vrolijkheid. De kerkelijke inzegening 3 dagen later in de Grote of Lebuinuskerk is daarna ontroerend en intiem. De andere broer van de bruid mocht op het grote orgel spelen in de kerk. Heerlijk toch om bij deze 2 mooie dagen te mogen zijn. Heel veel geluk lieve dames!

EEN PRACHTIG TROUWALBUM

En weet je wat voor mij de absolute kers op de taart is? Als ik het bruidspaar na afloop blij maak met blijvende herinneringen aan hun mooiste dag: een mooi trouwboek met de allergaafste foto’s. Hieronder zie je een kleine selectie van die foto’s.

Trouw je binnenkort, plan je jullie samesex wedding met de man/vrouw van je leven en wil je een prachtige fotoreportage als herinnering aan je mooiste dag? Tarieven voor onze reportages vind je hier. Stuur ons een berichtje en we gaan samen op pad!

Dit wil ik ook!

 

Samesex wedding in Deventer Diepenheim  Samesex wedding in Deventer Diepenheim  Samesex wedding in Deventer Diepenheim  Samesex wedding in Deventer Diepenheim  Samesex wedding in Deventer Diepenheim  Samesex wedding in Deventer Diepenheim  Samesex wedding in Deventer Diepenheim  Samesex wedding in Deventer Diepenheim  Samesex wedding in Deventer Diepenheim  Samesex wedding in Deventer Diepenheim  Samesex wedding in Deventer Diepenheim  Samesex wedding in Deventer Diepenheim  Samesex wedding in Deventer Diepenheim  Samesex wedding in Deventer Diepenheim  Samesex wedding in Deventer Diepenheim  Samesex wedding in Deventer Diepenheim  Samesex wedding in Deventer Diepenheim  Samesex wedding in Deventer Diepenheim  Samesex wedding in Deventer Diepenheim  Samesex wedding in Deventer Diepenheim  Samesex wedding in Deventer Diepenheim  Samesex wedding in Deventer Diepenheim  Samesex wedding in Deventer Diepenheim  Samesex wedding in Deventer Diepenheim  Samesex wedding in Deventer Diepenheim  Samesex wedding in Deventer Diepenheim  Samesex wedding in Deventer Diepenheim  Samesex wedding in Deventer Diepenheim  Samesex wedding in Deventer Diepenheim  Samesex wedding in Deventer Diepenheim  Samesex wedding in Deventer Diepenheim  Samesex wedding in Deventer Diepenheim  Samesex wedding in Deventer Diepenheim  Samesex wedding in Deventer Diepenheim  Samesex wedding in Deventer Diepenheim  Samesex wedding in Deventer Diepenheim  Samesex wedding in Deventer Diepenheim  Samesex wedding in Deventer Diepenheim  Samesex wedding in Deventer Diepenheim  Samesex wedding in Deventer Diepenheim

Dit wil ik ook!