STRANDBRUILOFT | BEACHCLUB TITUS | KIJKDUIN

STRANDBRUILOFT | BEACHCLUB TITUS | KIJKDUIN

STRANDBRUILOFT | BEACHCLUB TITUS | KIJKDUIN

TROUWEN OP HET STRAND

Op een mooie septemberdag in 2016 ontmoetten we Nadia en Bjorn in Utrecht. Ze stonden model tijdens onze workshop Moment Design en wat was dat leuk en bijzonder. En een jaar later stonden ze weer bij ons op de stoep om afspraken te maken voor hun bruidsreportage. Hoe cool is dat?! Ze hadden nog geen datum of locatie maar ze wilden graag dat wij hun bruiloft fotografeerden. En dat wilden we natuurlijk wel. En zo gebeurde het dat we weer een jaar later, op een maandag in september op het strand stonden van Kijkduin samen met dit mooie bruidspaar voor een prachtige strandbruiloft.

HOE DEZE DAG BEGON

Hoe deze dag begon? Bjorn vertrok samen met zijn twee getuigen naar de barbier in Scheveningen: Mr Sam BarberShop. En Nadia was met haar moeder, zus en vriendinnen bezig met de voorbereidingen in een hotelkamer van Van Der Valk in Nooddorp. Later zou Bjorn daar ook heen gaan want voor het hotel was hun 1st look!

EMONTIONELE 1ST LOOK

Wat hebben deze twee zin in de dag en ze stalen dan ook enorm. Ze lijken wel licht te geven! Na die mooie, emotionele 1st look vertrekken we naar Kijkduin voor de reportage. Het waait een beetje, wat erg leuk is met zo’n sluier en de zon doet ook echt zijn best. De duinen zijn een geweldig decor! Met de oude bunkers, zicht op Den Haag, de zee en dit bruidspaar… Het plaatje is compleet.

JA ZEGGEN OP HET STRAND

Bovenaan de trap naast Beachclub Titus maken Nadia en Bjorn hun opwachting. Alle vrienden en familieleden staan ze op te wachten. Wat een entree! Deze keer zal de ceremonie niet buiten op het strand zijn want de wind zet flink aan. Maar ook binnen in de strandtent is het super sfeervol en iedereen is welkom. Nadia & Bjorn zeggen in het bijzijn van vrienden en familie JA tegen elkaar. En een lang gekoesterde wens komt uit: ze trouwen op het strand! Menig traantje wordt er weggepinkt en ook wij houden het niet droog.

BRUIDSBOEKET EN KOUSENBAND

Na alle felicitaties barst er een geweldig feest los. Een eerste dans die heel goed uitpakt en direct staat iedereen op de dansvloer. Met een Gin Tonic bar, het gooien van het bruidsboeket door de bruid en de kousenband door de bruidegom en door de DJ bleef het nog lang onrustig op het strand van Kijkduin.

EN ZE LEEFDEN NOG LANG EN GELUKKIG

Lieve Nadia en Bjorn, wat een feest om mee te maken. We hebben zo van jullie samen genoten en we vonden het een eer om er bij te mogen zijn. We wensen jullie een geweldig, reislustig leven toe en we zien elkaar vast snel weer. <3

Gaan jullie trouwen op het strand? In Nederland of in het buitenland? We bespreken graag hoe we jullie kunnen helpen.

 

Trouwjurk in zwartwit

Bruidegom bij Barbier Scheveningen

Voorbereidingen in hotel

Bruidegom bij barbier

Bruidskapsel

Bruidegom en barbier

Bruidsmake-up

Aankleden bruid

Aankleden bruid

1st look bruidspaar

Eerste blik bruidspaar

Bruidsreportage Kijkduin

Bruidspaar in Kijkduin

Bruidsreportage in de duinen

Bruidsreportage in de duinen in zwartwit

Bruidspaar bij bunker Kijkduin

Bruidspaar bij bunker Kijkduin

Bruidspaar in Kijkduin

Bruidspaar Champagne Kijkduin

Trouwreportage Kijkduin

Bruidspaar Kijkduin zwartwit

Bruidspaar Kijkduin met bubbels

Bruidspaar Kijkduin met bubbels

Bruidspaar bij Den Haag

Bruidspaar in de Duinen

Bruidspaar op het strand

Bruidspaar op het strand zwartwit

Aankomst bij Beachclub Titus

Trouwceremonie bij Titus

Trouwceremonie bij Titus

Trouwringen met zeester

Groepsfoto met bruid

Groepsfoto met bruidegom

1e dans bruidspaar bij Titus

Bruid met Gin Tonic

Boeket gooien bruid

Boeket gooien bruid

Feest Beachclub Titus

Feest Beachclub Titus

Strandpaviljoen Titus Kijkduin

Ook plannen om op het strand van Kijkduin te trouwen? Een strandbruiloft plannen, hier of in het buitenland? We kunnen je zeker helpen bij je plannen. Laten we kennismaken.