Tarieven

Tarieven

“De foto’s kijken we vaak terug, stiekem zijn ze nog mooier dan we van tevoren hadden gedacht.”

Echte emoties en bijzondere momenten op de foto’s, vooral jezelf kunnen zijn en persoonlijk contact: dat is de rode draad in onze bruidsreportages en dat zie je terug. Eerlijk, ongeposeerd en echt – dat is toch het allermooiste. We leggen dit dolgraag samen jullie bruiloft vast.

Klein en intiem trouwen? Daar hebben we ook een passend pakket voor. Wil je meer informatie of wil je ons persoonlijk spreken tijdens een kennismakingsgesprek of via Skype, klik dan op de button.

Afspraak maken 

EENVOUDIG TROUWEN**

€ 500 (t.w.v. € 650)

Tot 2 uur fotografie
1 fotograaf
60 digitale foto’s inclusief

 

 

SWEET MOMENTS ARRANGEMENT***

€ 1795 (t.w.v. € 2470)

Tot 6 uur fotografie
1 fotograaf
200 digitale foto’s inclusief
Trouwalbum met 40 pagina’s
Ons cadeau: Moment Design Love Shoot
(met Social Media bestanden)

ROMANTIC MOMENTS ARRANGEMENT****

€ 2495 (t.w.v. € 4020)

Tot 9 uur fotografie
2 fotografen
300 digitale foto’s inclusief
Trouwalbum met 40 pagina’s
Ons cadeau: Moment Design Love Shoot
(met Social Media bestanden)
Ons 2e cadeau: Slideshow van bruidsreportage

SPECIAL MOMENTS ARRANGEMENT*****

€ 3195 (t.w.v. € 5545)

Tot 12 uur fotografie
2 fotografen
450 digitale foto’s inclusief
Trouwalbum met 40 pagina’s
1 extra album
Ons cadeau: Moment Design Love Shoot
(met Social Media bestanden)
Ons 2e cadeau: Slideshow van bruidsreportage
Ons 3e cadeau: Same Day Slideshow

 

Trouwen in het buitenland

Trouwen jullie op een Italiaanse berg met dat waanzinnige uitzicht of op dat prachtige tropische strand? Te gek, we hebben veel ervaring met fotoreportages in het buitenland. Neem voor meer informatie even contact op, dan kunnen we je precies vertellen waar jullie rekening mee kunnen houden als het gaat om de fotografie van jullie mooiste dag.

“Ze pakken de sfeer zonder zelf op de voorgrond te treden. Zowel de kwaliteit van het werk als de manier waarop het gepresenteerd wordt, is elke keer een cadeau.”

Over Heleen en Wim, bruidsfotografen uit Utrecht en Moment Designers

Bruidsfotograaf Utrecht Wim Blom en Heleen KlopElkaar leren kennen, op je gemak zijn en zo de mooiste momenten vastleggen, dat vinden we ontzettend belangrijk bij een bruidsreportage. En dat is niet alleen op de dag zelf maar dat zit ‘m vooral in de voorbereiding op deze dag. Fotografie vinden wij belangrijk, jullie hopelijk ook. Echte gevoelens op de foto, ontelbare prachtige herinneringen voor later. Leuk om te weten is dat ik (Heleen) officieel gecertificeerd Moments Designer ben, een werkwijze om eerlijke emoties vast te leggen. Ook als je het lastig vind om oude foto te gaan. Het resultaat zijn eerlijke, ongeposeerde en authentieke beelden. Ook zeker tijdens bruidsreportages en (groeps-) portretten werkt deze manier van fotograferen super! Hier kun je meer lezen over Moment Design. Samen met mijn man Wim werken we fulltime aan jullie mooiste dag. Wil je meer over ons weten? Dat kan hier.