TROUWEN BIJ STADSKANTOOR UTRECHT | Bruidsfotograaf Utrecht

BRUILOFT | TROUWEN BIJ STADSKANTOOR UTRECHT

BRUILOFT | TROUWEN BIJ STADSKANTOOR UTRECHT

EENVOUDIG TROUWEN IN STADSKANTOOR

Ze zijn dol op elkaar en willen niks liever dan met elkaar trouwen! Hij is geboren en getogen in Utrecht dus hun keuze was snel gemaakt: trouwen in de nieuwe stadskantoor van Utrecht om later het feest te geven in de plaats waar ze nu wonen, in Zoetermeer. Samen zijn met de mensen die het meest dichtbij staan is het belangrijkste. Samen met hen nemen we de roltrap naar de 6e verdieping voor de korte ceremonie.

BRUIDSREPORTAGE

Na de korte ceremonie, gemeente Utrecht noemt dat Eenvoudig Trouwen, wandelen we via de nieuwe brug over het station naar de Mariaplaats. Wat een prachtige, zonnige dag is het! We maken een paar stops: Mariaplaats, Zadelstraat, Domplein, Pandhof. Allemaal mooie plekken om sfeervolle foto’s te maken. Lieve Usha en Richard, dank jullie wel voor de prachtige dag. Geniet van jullie mooie gezin!

Ga jij ook binnenkort Eenvoudig Trouwen in Utrecht? Willen jullie de ceremonie gefotografeerd hebben, met een prachtige reportage in het centrum van de stad? Geef ons een belletje of stuur een bericht. Meer lezen over deze bruiloft of over hun LoveShoot? Kijk snel!

Eenvoudig Trouwen In Utrecht

Eenvoudig Trouwen In Utrecht

Trouwreportage In Utrecht Mariaplaats

Bruidsreportage In Utrecht Zadelstraat

Trouwen In Utrecht Met Shoot In Pandhof