BRUILOFT | KASTEEL AMERONGEN | MARISKA & JORDY

BRUILOFT | KASTEEL AMERONGEN | MARISKA & JORDY

BRUILOFT | KASTEEL AMERONGEN | MARISKA & JORDY

TROUWEN BIJ KASTEEL AMERONGEN

Het belooft een prachtige dag te worden want Mariska en Jordy trouwen bij het kasteel van Amerongen. In het bijzijn van hun kinderen, ouders, zussen en familie geven ze elkaar het JA-woord en wisselen ze ringen uit. Ook vrienden zijn in grote getallen gekomen op deze warme, zomerse dag. We zijn niet voor de eerste keer in Amerongen. We hebben hier eerder bruiloften gefotografeerd, in de winter en in het voorjaar maar het is iedere keer anders. En dat maakt het zo leuk.

Bij Mariska thuis is haarstylist en visagist Chantelle bezig met haar en make up. Op datzelfde moment is Jordy bij Grand Hotel Karel V in het centrum van Utrecht. Ook het haar van dochter Anna wordt gedaan, terwijl zoon Siem even bij papa is. Dan is het moment daar: Jordy komt in een prachtige witte Rolls Royce voorrijden om zijn bruid op te halen. De kinderen kunnen niet langer wachten en drukken hun neuzen tegen het raam! 

EERSTE BLIK

Na de eerste blik en liefdevolle kus stapt het bruidspaar in de Rolls en rijden ze naar Amerongen. Helaas heeft deze oude bolide geen airco, dat zou met deze temperaturen geen overbodige luxe geweest zijn. Bij Buitenplaats Amerongen wacht de familie, Mariska’s zus is helemaal uit Australië gekomen. Ook is Lisanne, de weddingplanner er om alles tot in de puntjes te regelen.

Na de lunch in de Oranjerie maken we de groepsfoto’s om vervolgens met het bruidspaar foto’s te maken. Het is erg warm in de zon dus zoeken we fijn de schaduw op van de bomen. Dit prachtige laantje is super fotogeniek. De bomen zijn dan ook heel oud.  Via de witte ophaalbrug lopen we richting het kasteel. Een foto voor het kasteel met de Rolls Royce kan natuurlijk niet ontbreken.

TWEE FOTOGRAFEN

Dan is het tijd voor de ceremonie. Het bruidspaar heeft even tijd om zich op te frissen en de gasten gaan vast naar de tuin. Het wachten is op de bevriende videograaf maar dan is iedereen zo ver. Gelukkig kan opa er ook bij zijn en oma zit al naast haar kleindochter. Jordy loopt met de ambtenaar en de kindjes via de ene kant naar de wachtende gasten. Mariska komt aan de arm van haar vader via de andere kant aanlopen.

Het fijne van twee fotografen is dat we op twee verschillende plekken kunnen zijn. We maken foto’s van dichtbij, maar we kunnen ook overzichtsfoto’s maken van veel verder weg. Zo leggen we van dichtbij de reactie van het bruidspaar vast en kunnen we ook verder weg staan voor het  overzicht. Ook kindjes die wat anders gaan doen tijdens de ceremonie kunnen we daardoor volgen zonder iets van de ceremonie te missen. Dat maakt jullie verhaal van de dag echt completer.

BRUIDSTAART

Dan komt het verlossende JA-woord, worden de handtekeningen gezet en worden de ringen door Anna gebracht. Yes, Mariska en Jordy zijn nu officieel getrouwd. Met alle gasten lopen we naar de trappen van het kasteel voor een groepsfoto en dan kunnen de bubbels open in het Poortgebouw. Hoogste tijd voor het aansnijden van de bruidstaart gemaakt met macarons.

Na de borrel gaat het bruidspaar met een klein gezelschap barbecueën. De avondgasten arriveren tegen zonsondergang voor het feest in het koetshuis op dezelfde locatie. De DJ start de muziek en na de eerste dans van het bruidspaar zit de sfeer er snel in! Het bruidspaar is niet meer van de dansvloer af te krijgen. Wat een feest!

Lieve Mariska en Jordy, wat een genot om met jullie deze dag mee te mogen maken. Wij hebben zo van alle momenten genoten. Wat hebben jullie er een geweldige dag van gemaakt. Dank jullie wel.

INFORMATIE OVER DEZE BRUILOFT

Haarstylist en Visagist: Chantelle
Weddingplanner Lisanne: Your Weddingplanner
Trouwauto Rolls Royce: Auto Classic Trouwautoverhuur
Locatie: Buitenplaats Amerongen
Bloemen: De stijl – Floral design
Bruidstaart: Top Edelgebak
DJ Rick: De bruiloft Disco Show
Fotografen: Wim Blom & Heleen Klop

 

Bruid en Visagie

Nog even een snelle douche

Haar en Visagie voor de bruiloft

Trouwauto Witte Rolls Royce

Laatste hand aan bruidskapsel

Kindjes kijken uit naar de trouwauto

Bruidegom haalt bruid op

Bruidspaar in witte Rolls Royce

Oranjerie Bij Buitenplaats Amerongen

Paraplu nodig Bij Buitenplaats Amerongen

Bonenlaan Bij Buitenplaats Amerongen

Bruidspaar in zwartwit Amerongen

Trouwen Bij Buitenplaats Amerongen

Bomen Bij Buitenplaats Amerongen

Trouwen Bij Kasteel Amerongen

Witte brug Buitenplaats Amerongen

Bruid met vader Bij Kasteel Amerongen

Trouwen Bij Buitenplaats Amerongen

Buiten Trouwen Bij Buitenplaats Amerongen

Bruiloft Bij Kasteel Amerongen

Trouwen Bij Buitenplaats Amerongen

Ambtenaar Amerongen

Trouwen Bij Amerongen

Bruidsreportage Bij Buitenplaats Amerongen

Trouwen Bij Kasteel Amerongen

Getrouwd Bij Buitenplaats Amerongen

Proost Bruidspaar Amerongen

Bruidstaart met macarons

Oma met Bruid Bij Buitenplaats Amerongen

Trouwringen Bij Buitenplaats Amerongen

Barbecue bij Buitenplaats Amerongen

Zonsondergang Bij Buitenplaats Amerongen

Dansen Bij Buitenplaats Amerongen

 

Ga jij trouwen bij Kasteel Amerongen en wil je weten of wij nog beschikbaar zijn? Nieuwsgierig naar een blog op een ander kasteel? Bekijk deze blog dan eens. Of stuur ons een berichtje en we maken een afspraak om elkaar beter te leren kennen. Tot snel!

Contact