Trouwen bruidsfotografieblog | Bruidsfotograaf Heleen Klop

BRUILOFT | PAREL VAN ZUILEN | MARLOU & REMCO

BRUILOFT | PAREL VAN ZUILEN | MARLOU & REMCO

TROUWEN IN UTRECHT

Trouwen in Utrecht met een spetterend optreden van een fantastische bigband, wie wil dat nu niet. Nu is het zover voor Marlou en Remco. Een muzikale tocht via de Singel, door de Weerdsluizen, over de Vecht naar de Parel van Zuilen. Zij zijn al jaren een prachtig stel, beiden werkend als arts en ze hebben inmiddels twee superlieve dochtertjes. Natuurlijk zijn zij erbij vandaag. En de bruid en bruidegom zien er werkelijk fantastisch uit, de bruid straalt in koningsblauw. De bruidegom speelt trompet in twee bands, dus dat de dag in het teken staat van muziek is geen verrassing.

Na de ontvangst in hun gezellige huis in het centrum van Utrecht maken we eerst foto’s in de omgeving van de Oudegracht. En natuurlijk mag de Utrechtse Dom op de achtergrond dan niet ontbreken. Deze mooie stad biedt zoveel mogelijkheden voor een bruidsreportage, wat fijn dat ik er zo goed de weg weet.

CEREMONIE IN DE PAREL VAN ZUILEN

Voor het vervoer naar de trouwlocatie, het altijd prachtige Parel van Zuilen, stappen het bruidspaar en de 4 andere bandleden in een open sloep. Na een muzikale tocht door de Singel, langs de Weerdsluizen en over de Vecht worden we bij de Parel ontvangen door alle gasten die al vrolijk zwaaiend op ons wachten. De ceremonie vindt plaats in de tuin. Na het ja-woord (blijft een mooi moment!) is het tijd voor een borrel met heerlijke macarons.

De 18 leden tellende Bigband Licks and Brains, waar de bruidegom ook in speelt, is finally there en onder leiding van music master Rolf Delfos zit de sfeer er snel in. De bruidegom speelt uiteraard zelf ook een deuntje mee. En er mag gedanst worden! Wat een gave band.

EEN GEWELDIGE DAG

Lieve Marlou & Remco en natuurlijk jullie meisjes, dit was een dag om nooit te vergeten. Ik heb enorm genoten van jullie, van alle muziek en vrolijkheid. Dank jullie wel. Geniet van de foto’s en het fotoalbum. We komen elkaar vast nog wel tegen in het Utrechtse. Veel liefs!

Ben jij op zoek naar een fotograaf die jullie mooiste dag vastlegt? In Utrecht of daarbuiten? Tarieven voor onze arrangementen vind je hier. Stuur ons een berichtje en we gaan samen op pad!

Dit wil ik ook!

 

Dit wil ik ook!