TROUWFOTOGRAAF - Ontspannen foto's en echte momenten

Trouwen

 

Trouwfotograaf

019 Trouwen Op Strand Terschelling
028 Trouwen Op Terschelling
026 Trouwen Op Terschelling

Ga je zelf binnenkort trouwen of ken je iemand die binnenkort gaat trouwen? Super! Nu de grote uitdaging: Hoe vind je nu dé fotograaf die perfect bij jullie en jullie dag past? Een trouwfotograaf waarbij je je op je gemak voelt en waarbij je jezelf kunt zijn. Graag laten we je zien hoe wij het voor elkaar krijgen iedereen voor de camera te laten ontspannen, zeker tijdens je bruiloft. We leren jullie graag al beter kennen, voor die tijd. En dat zie je terug op de foto’s. Zo kunnen jullie echt helemaal genieten van je trouwdag. Kijk voor ons recente werk op de blog.       Heleen & Wim

Bruidsfotograaf Utrecht Wim Blom en Heleen Klop

 

Onze werkwijze

Trouwalbum

 

HELEEN KLOP trouwfotografen

ALTIJD TWEE FOTOGRAFEN

Iedere bruiloft – vanaf 6 uur – komen we met 2 fotografen. Dat betekent voor jullie:
1) De voorbereidingen bij de bruid én bruidegom worden vastgelegd
2) Je hebt meer variatie in de beelden: dichtbij, veraf, hoog, laag, details, overzichtsfoto’s, sfeerbeelden
3) Ga je voor zekerheid? Twee zien echt meer dan een. Je ziet meer terug van de dag

EERLIJKE ECHTE EMOTIES

Echte emoties en bijzondere momenten op de foto’s, vooral jezelf kunnen zijn en persoonlijk contact: dat is de rode draad in onze bruidsreportages en dat zie je terug. Eerlijk, ongeposeerd en echt! Dat is toch het allermooiste. We leggen dit dolgraag samen met jullie vast.

 

006 Trouwen In Volkswagen Kever 006
040 Eenvoudig Trouwen Amersfoort

 

VOOR DE BRUILOFT

TROUWFOTO ONTWERP EBOOK

Al ver voor de bruiloft helpen we je met de voorbereidingen door middel van ons Trouwfoto Ontwerp eBook wat we je na boeking toesturen. Hierin vind je veel tips over het stylen van je huis met je trouwfoto’s en ook handige tips ter voorbereiding op je trouwdag.

FOTO’S OP SCHAAL

We helpen je concreet nadenken over je foto’s. Welke ruimte zouden ze komen te hangen en waarom? We vragen je dan om 1-3 foto’s te maken van je muren zodat we je stijl kunnen leren kennen. Na de bruiloft ontvang je een voorstel op maat en zie je de foto’s op schaal op jouw muur.

MOMENT DESIGN VRAGENLIJST

Je ontvangt vooraf een vragenlijst waarin we onze Moment Design vragen stellen. Deze informatie gebruiken we subtiel in de fotosessie tijdens de bruiloft zodat de ervaring nog meer om jullie liefde draait. Een bijzondere reportage, dat wordt het zeker, met vele mooie momenten door jullie gecreëerd.

Portret Design Gids
Wall Art Loveshoot met bloemen
Wall Art Trouwen
Trouwfotograaf

 

TIJDENS DE BRUILOFT

ECHTE MOMENTEN MET ECHTE EMOTIES

Met behulp van onze Moment Design technieken werken we met jullie samen tijdens de fotosessie. Jullie krijgen speelse vragen van ons en ook grappige nadenkertjes en kleine opdrachtjes waardoor jullie veel natuurlijker bewegen en wij echte momenten kunnen vastleggen.

GEEN STIJFHEID MAAR BEWEGING

Alleen maar stijf naar de camera kijken vragen we niet van je. We zorgen voor beweging en leuke dingen zodat je je nooit ongemakkelijk voelt en met een superfijn gevoel aan dit deel van je trouwdag terugdenkt.  

RUST EN ZEKERHEID MET TWEE FOTOGRAFEN

Gedurende de de dag zien wij (bijna) alles. Dankzij ons concept van twee trouwfotografen is er alle rust om zowel in de ochtend bij de bruid als bij de bruidegom te zijn. Ook kunnen we veel creativer zijn gedurende de dag omdat er altijd een oplet op de momenten die we niet willen missen. 

Trouwen In Kerk Aan Zee
041 Bruid Kasteel Sterkenburg
010 Trouwen In Bussum
008 Trouwen Op Terschelling

 

NA DE BRUILOFT

SPETTERENDE PRESENTATIE

Na de bruiloft spreken we al binnen 4 weken af wanneer jullie de premiere hebben van jullie foto’s. Jullie komen gezellig bij ons langs of we plannen een virtuele date als langskomen niet mogelijk is. Wij zorgen voor een heerlijk drankje en een spetterende presentatie van jullie foto’s. De foto’s zijn dan direct voor jullie beschikbaar om te delen met familie en vrienden.

ALLES NAAR WENS OP MAAT GEMAAKT

Tijdens de premiere bekijken we jullie foto’s en ons voorstel voor jullie trouwfoto’s op jullie muur. Alles is meteen aanpasbaar en we maken dus alles naar wens die dag. Je kunt gebruik maken van onze één-dags aanbieding van 20% bij het bestellen. Jullie kiezen ook jullie album en wij gaan hierna aan de slag met een mooi voorstel voor het album.

TOP LEVERANCIERS

Wij bestellen jouw gekozen foto’s en album(s) in de juiste verhoudingen, maten en materialen bij onze top leveranciers en zorgen dat het vakkundig ingepakt bij je thuis wordt afgeleverd. We maken gebruik van innovatieve ophangsystemen zodat zelfs meerdere lijsten naast elkaar op één lijn hangen een peuleschil wordt.

053 Trouwen Maximapark Utrecht
005 Trouwen In Dordrecht 005
056 Bruiloft Kijkduin

 

IN 3 STAPPEN NAAR FOTO’S AAN JULLIE MUUR

3 STAPPEN

Na iedere fotosessie gaan wij aan de slag om jouw foto’s te selecteren en te optimaliseren. Bekijk het filmpje hiernaast (1 min) hoe we in 3 simpele stappen de foto’s aan jouw muur visualiseren, precies de Wall Art zoals jij het voor je ziet.

 

TROUWFOTOGRAFIE OPTIES

PAKKET DOMTOREN

 
+ Uitgebreid kennismakingsgesprek bij ons op kantoor of via Skype
+ 2 fotografen
+ 2x 12 uur fotografie
+ Digitale bestanden
+ Preview binnen 2 dagen
+ Trouwalbum 30×30 met 40 pagina’s
+ Geweldige slideshow als MP4
+ Online galerie met de foto’s
+ Besteltegoed voor Wall Art
+ Alle foto’s individueel en met zorg nabewerkt in de HELEEN KLOP fotografen stijl
+ Inclusief btw, reistijd en reiskosten binnen Nederland
+ Heldere en duidelijke communicatie via telefoon/email/whatsapp

€ 3995

PAKKET VREDENBURG

 
+ Uitgebreid kennismakingsgesprek bij ons op kantoor of via Skype
+ 2 fotografen
+ 2x 9 uur fotografie
+ Digitale bestanden
+ Preview binnen 2 dagen
+ Trouwalbum 25×25 met 40 pagina’s
+ Online galerie met de foto’s
+ Alle foto’s individueel en met zorg nabewerkt in de HELEEN KLOP fotografen stijl
+ Inclusief btw, reistijd en reiskosten binnen Nederland
+ Heldere en duidelijke communicatie via telefoon/email/whatsapp

€ 2995

PAKKET OUDEGRACHT

 
+ Uitgebreid kennismakingsgesprek bij ons op kantoor of via Skype
+ 2 fotografen
+ 2x 6 uur fotografie
+ Digitale bestanden
+ Basis album 20×20 met 24 pagina’s
+ Alle foto’s individueel en met zorg nabewerkt in de HELEEN KLOP fotografen stijl
+ Inclusief btw, reistijd en reiskosten binnen Nederland
+ Heldere en duidelijke communicatie via telefoon/email/whatsapp

€ 1995

 

UITBREIDINGEN

+ Extra uur fotografie (2 fotografen) € 200
+ Album in luxe box, 40 pagina’s v.a. € 600
+ Ouderalbum (kopie) € 175
+ Mini-album met 24 pagina’s v.a. € 175
+ Extra spread (2 pagina’s) trouwalbum € 25

 • Heleen paste zich makkelijk aan, aan de nieuwe omgeving, aan vreemde mensen, op onze bruiloft. Zij past hierdoor in elke situatie. Zij stelde zich onopvallend op, zodat niemand bewust heeft hoeven poseren en de meest spontane foto’s kunnen worden gemaakt. Heleen is een enorm enthousiast en flexibel persoon die je er makkelijk bij kunt hebben!
  Jorieke en BartHeleen is enorm enthousiast en flexibel
 • Heleen heeft onze trouwrapportage gemaakt. Mede door haar warme persoonlijkheid en creativiteit was de shoot zelf erg leuk om te doen en is het resultaat prachtig geworden! Een mooie weergave van onze dag en onze persoonlijkheden en dat was precies de bedoeling. Wij raden Heleen dus zeker aan!
  Noor en Arjan
 • De bruiloft was een fantastische dag en heel fijn dat Heleen hier bij was. Ze heeft prachtige foto’s gemaakt en haar aanwezigheid, de hele dag, was leuk en heel gezellig! Ook nu wist ze de goede en rake dingen te vragen en zeggen, die weer onvergetelijke foto’s hebben opgeleverd. Fantastisch!!!
  Lillianne en FransOnvergetelijke foto’s
 • Heleen pakt in haar foto’s de sfeer zonder zelf op de voorgrond te treden. Zowel de kwaliteit van haar werk als de manier waarop ze gepresenteerd werden, waren elke keer een cadeau.
  Carolien en JoostElke keer weer een cadeau
 • We kunnen fantastisch op onze bruiloft terugkijken, mede dankzij Heleen en Wim. De eindresultaten zijn namelijk echt heel erg mooi geworden: kwalitatief hoogwaardige foto's en een geweldig album. Hier zullen we nog lang van genieten! Verder vonden we de werkwijze op de dag zelf heel erg prettig. Heleen en Wim zijn fijne mensen in de omgang, en weten een relaxte sfeer te creëren. Dit zie je terug in de foto's, waarop we continu heel ontspannen, open en vrolijk zijn, in plaats van statisch en geposeerd. Ze zorgen met hun vragen, opmerkingen en grappen tussendoor bovendien voor nog een heel aantal mooie extra herinneringen. Eén van de hoogtepunten was de Same Day Slideshow, waardoor de avondgasten al op het feest konden genieten van hoe we de dag hadden beleefd. Tot slot goed om te vermelden dat het contact voor- en achteraf erg soepel verliep. De afspraken waren duidelijk en werden goed nagekomen. Ook werd de première van de foto's erg leuk ingekleed met een mooi filmpje. Kortom: wij zijn heel erg positief. Dank Heleen en Wim!
  Merel en Maarten
 • Heleen heeft bij onze bruiloft een fotoreportage gemaakt. Dankzij de zeer persoonlijke benadering (gesprekken vooraf) en de professionele instelling op de dag zelf hebben we nu een prachtig boek met een verslag van een onvergetelijke dag.
  Wim en Liesbeth