Eenvoudig trouwen | Geregistreerd partnerschap | Nieske & Tonny

EENVOUDIG TROUWEN | UTRECHT | NIESKE & TONNY

EENVOUDIG TROUWEN | UTRECHT | NIESKE & TONNY

AL GETROUWD

Vorig jaar zijn ze al (klein) getrouwd zijn maar toch hadden ze nog zin in een super bruidsfeest. Dat is wat Nieske en Tonny ons vroegen om vast te leggen! Ook al was er geen ceremonie deze keer aan alles voelde je toch dat het speciaal was. Niet het ja-woord maar toch een bruiloft met familie en vrienden. Inclusief een bruidsjurk en een bruidsjonker van 1 jaar. Een mooi voorbeeld van “Eenvoudig Trouwen”.

EEN PRACHTIGE BRUIDSJURK

Nieske en Tonny zijn al in januari 2016 getrouwd; Nieske was zwanger van Tygo. Dik een jaar later is Tygo 1 jaar en willen ze toch nog een geweldige dag. En die begint in Hotel Mitland Utrecht, waar het paar zich omkleedt. Nieske heeft een geweldige trouwjurk, want dit vier je maar 1x 🙂 Ook Tonny ziet er mooi uit in zijn pak. Nieskes 2 zussen en nichtje helpen Nieske met de jurk.

FOTO’S IN HET GRIFTPARK

En dan gaan we met de auto naar het Griftpark in Utrecht voor een fijne fotosessie. We starten bij de skatebaan. Helaas regent het enorm hard, dus de paraplu’s komen tevoorschijn. Het zit niet mee… arme kleine Tygo heeft verhoging en is niet topfit. Het is geen optie om Tygo uit de wagen te halen om te laten kruipen, want alles is nat en drassig. Wel zijn er mooie spiegelingen op de grond. De skatebaan ziet er fleurig uit, gelukkig is er een afdakje waar Nieske en Tonny onder schuilen. En de fotograaf? Die kan wel tegen een beetje regen. 🙂

SPECIALE GASTEN EN MOOIE SPEECHES

Na een korte sessie gaan we naar restaurant Griftpark en wat een verrassing: het is feestelijk versierd door de familie. De ouders en andere familieleden arriveren langzaamaan. We nemen de tijd voor groepsfoto’s op het dakterras. De kinderen vermaken zich prima op de dansvloer. En wat bijzonder: een goede vriend van Nieske, Daniel uit Australië, is er ook. Tijdens het diner zijn er verschillende speeches door Tonny’s vriend en getuige, door de vriendin/getuige van Nieske en door Tonny zelf. Daarna is het tijd om te gaan. En ondertussen is het droog geworden, zul je net zien! Een fijne dag met fijne mensen, veel geluk Nieske, Tonny en Tygo!

EENVOUDIG TROUWEN OF GEREGISTREERD PARTNERSCHAP: ZO WERKT HET

Nieske en Tonny kozen ons Eenvoudig Trouwen-arrangement met extra uren. Het omvat een fotoreportage van de ceremonie én LoveShoot (of Gezinsreportage) op jullie dag. Samen weten we op jullie trouwdag bijzondere momenten snel te creëren die je later zo dierbaar worden. De foto’s van de reportage en het feest zijn als digitale bestanden geleverd via WeTransfer.

EENVOUDIG TROUWEN IN UTRECHT

Wil je ook een Eenvoudig Trouwen-Arrangement in Utrecht? Als echte Utrecht-kenners weten we alle unieke en speciale plekken. Grachten, hofjes, binnentuinen, parken en ook mooie binnenlocaties bij slecht weer. En wil je meer dan 2 uur fotografie, dat kan. Je kunt extra uren gewoon bijboeken.

Tarieven voor onze reportages vind je hier. Stuur ons een berichtje en we gaan ook voor jullie aan de slag!

Dit wil ik ook!

REACTIE VAN NIESKE EN TONNY

”Het zijn mooie foto’s! Leuk om te zien hoe het je lukt om ons vast te leggen zoals we zijn, en dat we het goed hebben met elkaar. Nogmaals ontzettend bedankt voor alle mooie foto’s op onze ‘trouwdag’. Het was een dag om nooit te vergeten! En.. we krijgen zoveel leuke en lieve reacties op de foto’s, alle credits voor jou! Lieve groetjes, Tygo, Tonny en Nieske”

Eenvoudig Trouwen Utrecht Griftpark