TROUWEN IN HOEVE SPARRENDAM | NIJKERK

BRUILOFT | HOEVE SPARRENDAM | HOEVELAKEN

BRUILOFT | HOEVE SPARRENDAM | HOEVELAKEN

EERST KENNISMAKINGSLOVESHOOT

We leren Stephanie en Jordi kennen tijdens hun KennismakingsLoveShoot in onze “buitenstudio” in Utrecht in het vroege voorjaar. Er ligt nog ijs op de sloot maar de zon schijnt voluit en we maken een heerlijke, leuke, ontspannen reportage. Ze vertellen over hun trouwplannen later in het jaar en ze maken kennis met onze manier van foto’s maken. Dat dit op een andere manier gaat dan bij vele andere fotografen is ze snel duidelijk. Wat leuk is dit! We sturen ze bijvoorbeeld een vragenlijst vooraf en die antwoorden zijn ons uitgangspunt.

SPONTANE UITSTRALING

Het eerste dat Stephanie opgevallen is toen ze Jordi voor het eerst ontmoette was zijn spontane uitstraling en openheid. En het viel Jordi ook direct op dat ze heel spontaan is. Stephanie zou wel  wat meer van zijn nuchterheid willen hebben en Jordi zou wel wat van haar rust willen. Vanaf het moment dat Stephanie de deur uit liep na de eerste date voelde ze dat er iets bijzonders tussen hen was. Ze is nog altijd verliefd op hem omdat hij altijd puur en eerlijk is.

GEZELLIG ETEN EN DRINKEN

Het liefste en meest romantische ding dat Stephanie ooit gedaan heeft voor Jordi is hem ten huwelijk vragen. En wanneer ze samen met vrienden op pad zijn en gezellig een hapje eten en drinken zijn ze op hun allerbest. En dat is wat ze graag willen met hun bruiloft: samen zijn met familie en vrienden, lekker eten en drinken en heerlijk feest vieren. En dat mogen we samen met hen doen op hun bruiloft bij Hoeve Sparrendam in Hoevelaken.

TROUWEN IN HOEVE SPARRENDAM

Als we aankomen in Nijkerk is Stephanie bijna klaar met haar haar en make-up. De visagist legt de laatste hand en haar moeder doet bij haar sieraden om. Jordi hoeft alleen nog zijn colbert aan te trekken en dan kan de BMW cabrio voorgereden worden. Heel traditioneel belt Jordi aan om zijn bruid voor het eerst te zien. Ziet Stephanie er niet spectaculair uit? We rijden voor ze uit naar Hoeve Sparrendam in Hoevelaken waar iedereen al klaarstaat.

OUDERS ALS GETUIGEN

Zodra iedereen zit in de Burcht kan de ceremonie beginnen. Allebei zeggen volmondig JA en zodra ook de ouders, als getuigen, hun handtekening hebben gezet zijn ze officieel getrouwd! Hoogste tijd voor alle felicitaties en een toost met een heerlijk stuk bruidstaart. Na het uitpakken van de cadeau’s maken we eerst de groepsfoto’s. Daarna lopen we met het bruidspaar het land op, de riante “tuin” van de hoeve.

FEEST MET HANDPAN EN DJ

Het diner wordt in de burcht gehouden aangezien het buiten wat hard waait. Ondertussen heeft de DJ de draaitafels klaargezet en zijn alle voorbereidingen voor het feest getroffen in de hoeve. Een geweldig feest voor familie, vrienden en collega’s barst los. Ook is er een muzikant met een handpan welke door Stephanie op straat ontdekt is. Het swingt letterlijk de pan uit. Daarna neemt de DJ het over en is de dansvloer niet meer leeg geweest. Wat heerlijk om deze hele dag met twee fotografen hierbij aanwezig te mogen zijn. 

Lieve Stephanie en Jordi, dank jullie wel voor de geweldige, fijne dag. Ontzettend veel geluk samen! Gaan jullie binnenkort trouwen en wil je ook alle voordelen van twee fotografen? Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op.

 

Klaarmaken om te Trouwen In Hoeve Sparrendam

Laatste hand aan bruidsmake-up

Bruidegom maakt zich klaar

Bruidegom maakt zich gereed

Bruid en Bruidegom zien elkaar

Bruid en Bruidegom 1st look

Aankomst Hoeve Sparrendam

Aankomst in BMW Hoeve Sparrendam

Emotie bij Hoeve Sparrendam

Trouwen In Hoeve Sparrendam

Trouwen In Burcht Hoeve Sparrendam

Vader geeft bruid weg

Trouwceremonie In Hoeve Sparrendam

Bruid In Hoeve Sparrendam

Bruidegom In Hoeve Sparrendam

Ja-woord Hoeve Sparrendam

Trouwringen In Hoeve Sparrendam

Toost bij Hoeve Sparrendam

Proost Hoeve Sparrendam

Bruidstaart Hoeve Sparrendam

Vader van de bruid Hoeve Sparrendam

Bruidsreportage Hoeve Sparrendam

Trouwreportage Hoeve Sparrendam

Bruidegom Hoeve Sparrendam

Trouwreportage bij Hoeve Sparrendam

Moment Design bij Hoeve Sparrendam

Wisper Hoeve Sparrendam

Bruidspaar Hoeve Sparrendam

Mooie momenten bij Hoeve Sparrendam

Bruidspaar bij hek Hoeve Sparrendam

Gekkigheid Hoeve Sparrendam

Eerst dans oefenen Hoeve Sparrendam

Bruidspaar In Hoeve Sparrendam

Bruidspaar bij schuur Hoeve Sparrendam

Bruidspaar bij schuur Hoeve

Fotoshoot Bruidspaar Sparrendam

Tuin Hoeve Sparrendam

Trouwringen met kiezels

Eerste dans In Hoeve Sparrendam

Bruidspaar op dansvloer Hoeve Sparrendam

Kus op dansvloer Hoeve Sparrendam

Bruid danst met bruidsmeisje

Bruidegom danst met bruidsmeisje

Bruidspaar lacht Hoeve Sparrendam

Hebben jullie trouwplannen? Misschien gaan jullie zelf in Hoeve Sparrendam trouwen? Zullen we kennismaken tijdens een Kennismakingsloveshoot? Leuk! Let’s meet! 

Dit wil ik ook!